Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausia reklama – pergalė WRC čempionate

Šių metų WRC ralio čempionatą laimėjo „Volkswagen“ ekipažas, kurį sudarė vairuotojas Sebastienas Ogier ir šturmanas Julienas Ingrassia. Dar vienas metų trofėjus – Gamintojų taurė – taip pat įteikta „Volkswagen“. Ta proga šis Vokietijos automobilių gamybos koncernas surengė grandiozinę reklamos kampaniją „Rally the World“, rašoma kompanijos pranešime spaudai.
„Volkswagen“ komanda WRC varžybose
„Volkswagen“ komanda WRC varžybose / „Scanpix“ nuotr.

1 minutės trukmės reklaminiame klipe „Šlovės istorija“ „Volkswagen“ apžvelgia įdomiausius WRC sezono momentus. Klipą ir daug kitokios Volkswagen ne tik reklaminės medžiagos galima pamatyti ir atsisiųsti paspaudus čia.

Ši reklaminė kampanija unikali tuo, kad į ją buvo įtrauktas firminis ženklas. Medalio pavidalo stilizuota Volkswagen emblema puošia visą su WRC ralio lenktynėmis susijusią komunikacinę medžiagą, naudojamą reklamoje. 

Švenčiant dvigubą pergalę bendrovės būstinėje Volfsburge įvyko trys grandioziniai reklaminiai šou, o mieste esantys keliai buvo trumpam papuošti papildomomis geltonomis lentelėmis su užrašu „Pasaulio ralio čempionų miestas“. Be to, ant miesto elektrinės pastato esanti legendinė „Volkswagen“ emblema buvo papuošta mėlynos ir baltos spalvų medalio juostele. Per Volfsburgą tekančio Vidurio Vokietijos kanalo pakrantėje įrengta milžiniška instaliacija, kurią sudaro laikinas fontanas „Pergalės šampano purslai“ ir didžiulis adovanojimų ceremonijos plakatas.

„Volkswagen“ reklaminė kampanija „Rally the World“ vyksta Vokietijoje, Italijoje, Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje, Ispanijoje ir Australijoje.

VIDEO: Sebastieno Ogier Suomijos WRC ralyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito