Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Go4Race“ festivalio žiūrovai kviečiami išmėginti jėgas slalome: rengiamas ypatingas 96 sekundžių iššūkis

Jau artėjantį savaitgalį – rugpjūčio 24-25 dienomis Alytuje vėl griaudės varikliai. Pirmąjį „Street Race“ sezono etapą šiame mieste surengę VšĮ „Jaunasis lenktynininkas“ organizatoriai su Luku Jaruševičiumi priešakyje bei partneriais „Marimotors Racing“ dabar sportininkus kviečia į penktąją šių metų akistatą, kuris įvyks sekmadienį. Tačiau, varžybų išvakarėse lenktynininkais tapti galės ir visi žiūrovai, kurių laukia slalomo trasa ir specialūs prizai.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Organizatorių nuotr.

Registracija į žiūrovų slalomą vyks prie savivaldybės administracijos pastato, atvažiavus nuo S.Dariaus ir S.Girėno gatvės. Jokių specialių reikalavimų slalomo dalyviams nėra, tad kiekvienas tiesiog standartiniu automobiliu galės išmėginti savo sugebėjimus būtent žiūrovams sukurtoje slalomo trasoje, kuri bus atvira nuo 13 iki 18 val.

Dalyviai čia bus skirstomi į klases pagal varančiąsias ašis – FWD, RWD, AWD. Taip pat bus organizuojami ir Moterų klasės važiavimai. Sumokėjus simbolinį dešimties eurų starto mokestį žiūrovas gaus du važiavimus.

Kaip tvirtina renginio organizatorius Lukas Jaruševičius, žiūrovų čia laukia ir dar vienas iššūkis, kurį įveikus bus skiriami papildomi prizai.

„Apdovanoti bus visų klasių prizininkai, o papildomus prizus laimės tie, kurie per du važiavimus užfiksuos suminį laiką, mažesnį nei 96 sekundės. Būtent tiek laiko vyksta automobilio plovimas mūsų partnerių „ProBro“ plovyklose. Taigi, įveikę trasą greičiau nei per šį laiką, vairuotojai laimės „ProBro“ prizus“, – sakė Lukas Jaruševičius.

„ProBro“ pasirūpino ne tik specialiais prizais dalyviams, bet ir nuolaida automobilio plovimui, kuria galės pasinaudoti visi norintys. Tereikia parsisiųsti „ProBro“ programėlę ir joje suvesti nuolaidos kodą Go4Race. Su šiuo kodu „Maxi“ plovimas visą savaitgalį Alytuje kainuos vos penkis eurus.

Alytuje iki 16 val. tuo pačiu metu vyks ir mugė, tad į ją atvykę renginio svečiai galės ne tik įsigyti dzūkiškų gėrybių, bet ir pasisemti pliūpsnį adrenalino ir sudalyvauti žiūrovų slalome. Jau vakare veiksmas iš žiūrovų trasos persikels į „Warm-up“ sesijos vietą, kur savo techniką išmėgins penktojo Lietuvos automobilių „Street Race“ čempionato dalyviai. Apšilimo sesijos metu publiką kaitins DJ Double Z ir „Sweet Sound“ koncertas.

Daugiau informacijos apie rugpjūčio 24-25 dienomis įvyksiantį „Go4Race“ lenktynių savaitgalį galima rasti organizatorių puslapyje paspaudus čia, o plačiau apie žiūrovų slalomą sužinosite pasapaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai