Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Igno Palaimos ir Tomo Vižinio ekipažas į ralį grįžta su „Honda Civic Type-R“

Trejų metų pertrauką ralyje padaręs prancūziškiems automobiliams ištikimas ekipažas į varžybas grįžta su japoniška technika. Ignas Palaima ir Tomas Vižinis „Autoplius 300 lakes rally“ dalyvaus su „Honda Civic Type-R“.
Igno Palaimos ir Tomo Vižinio „Honda Civic Type-R“
Igno Palaimos ir Tomo Vižinio „Honda Civic Type-R“ / Eglės Gaisrytės nuotr.

„Pagaliau pasirinkot teisingą automobilį“, – apie komandos draugų reakciją juokdamasis pasakoja ekipažo vairuotojas I.Palaima.

„Paskutinį savo ralį važiavome A lygoje. Sakyčiau, varžybos buvo sėkmingos – užėmėme antrą vietą S2000 klasėje, tačiau vėliau atėjo kūrybinės atostogos“, – sako I.Palaima.

„Pertraukos nuo ralio metu išmėginau žiedines lenktynes. Greitai supratau, kad nuo ralio vaistų nėra, tad štai ir grįžtame“, – trumpą grįžimo istoriją pasakoja lenktynininkas.

I.Palaima įvairiose žiedinėse lenktynėse dalyvaudavo gana dažnai, o 2012 m. netgi nugalėjo „Omnitel 1000 km lenktynių“ A2000 klasėje bei užėmė ketvirtą vietą bendroje įskaitoje.

Šie metai skirti nuvažiuoti kuo daugiau kilometrų ir surasti tinkamus automobilio reguliavimo parametrus. „Galima sakyti, kad pagrindiniai mūsų tikslai šiemet – atgauti sportinę formą ir susidraugauti su automobiliu“, – teigia „ElektroBig-Žaibelis“ komandos narys.

Pirmas ekipažo startas vyks jau ateinantį savaitgalį ralyje „Utenos vasara 2013“. Dar po savaitės laukia „Autoplius 300 lakes rally“, o rugpjūčio 24–25 dienomis – ralis „Kauno ruduo“.

O kas vėliau, juk nebus apsiribojama tik Lietuva? „Kai vėl galėsime varžytis kaip lygūs su lygiais su greičiausiais Lietuvos vyrais, galėsim ir apie užsienį pagalvoti. Dabar apsiribojame startais Lietuvoje“, – ateities planus vertina Ignas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas