Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iš kompiuterinių žaidimų asų sudaryta komanda užlipo ant Dubajaus 24 val. lenktynių podiumo

„Nissan Playstation GT Accademy“ konkurso laureatai – Lucas Ordonezas, Jordanas Tressonas, Bryan Heitkotteris ir Jannas Mardenborough Dubajaus 24 val. lenktynėse įrodė, kad ir kompiuterinių žaidimų pagalba galima nusitiesti kelią į automobilių sporto olimpą.
„Nissan Playstation GT Accademy“ absolventų pasirodymas Dubajaus lenktynėse
„Nissan Playstation GT Accademy“ absolventų pasirodymas Dubajaus lenktynėse / Komandos nuotr.

„RJN Motorsport“ komandos 100-uoju numeriu paženklintu „Nissan 370Z“ automobiliu komanda pasiekė aukštą rezultatą – savo klasėje užlipo ant trečiosios nugalėtojų pakylos laiptelio.

2011-ųjų „GT Accademy“ nugalėtojas Jannas Mardenborough pilotavo 370Z automobilį, kai jis kirto finišo liniją po alinančių 24 valandų vairavimo sudėtingoje lenktynių trasoje.

„Tai, be jokios abejonės, pats geriausias savaitgalis mano gyvenime. Tyras džiaugsmas! Panašiai jaučiausi, tik kai nugalėjau akademijoje. Tikiuosi, kad mano karjeroje bus dar dienų, kai jausiuosi bent panašiai!“, – džiaugėsi Jannas.

„RJN Motorsport“ komandos vadovas Bobas Neville'as buvo itin patenkintas komandos pasirodymu. Tai buvo pirmas kartas jo karjeroje, kai lenktyniaujanti komanda buvo sudaryta vien iš jo mokinių.

„Džiaugiuosi, kad Darrenas Coxas iš „Nissan“ ir Markas Bowlesas iš „Sony“ sugalvojo šią akademijos idėją. Patys matote – ji puiki!“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas