Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno automobilininkų sporto klubo komanda pirmoje treniruotėje „kovinio“ tempo nusprendė neatskleisti

Ketvirtadienį Palangoje oficialiai atidarytos „Eneos 1006 km” lenktynės. Pirmuoju jų akordu tapo sprinto rungtis Vytauto gatvėje, o vėliau sportiniai bolidai persikėlė į varžybų trasą, kurioje surengta treniruočių sesija.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Komandos nuotr.

Treniruotėje „kojas apšilo“ir Kauno automobilininkų sporto klubo komandos pilotai Dovilas Čiutelė, Aurimas Mištautas, Tadas Kaušakys ir Aurimas Eidžiūnas. Pirmuoju rimtesniu testu šį treniruotė tapo ir ekipos automobiliui – raudonajam „žiguliukui“, į kurį šiemet sumontuotas „Mustang“ variklis.

Lūkesčius komanda pateisino – niekas nebyra, niekas negenda.

„To, ko tikėjomės, taip ir yra. Didelio galingumo „neišlaužėme“. Tai galiai trūksta tiesiog mechaninių dalykų, tačiau pajėgumo šioms varžyboms užteks. Lūkesčius komanda pateisino – niekas nebyra, niekas negenda. Kol kas viskas klostosi sklandžiai. Dabar ruošimės rytojaus treniruotėms.

Vairuotojai technika patenkinti. Šiais metais šiek tiek pakeista trasa, tai pilotai ją tiesiog apžiūrėjo, įvertino ir pratinosi prie stabdymo taškų. Lenktyniniu režimu nevažiavo nė vienas“, – teigė komandos vadovas Tomas Šutinis.

Komandos nuotr./Varžybų akimirka
Komandos nuotr./Varžybų akimirka

Tačiau šiandien Kauno automobilininkų sporto klubas jau spėjo pasižymėti ir sulaukė organizatorių dėmesio po to, kai Vytauto gatvėje vykusiose sprinto varžybose pademonstravo trečią rezultatą ir 81-o metro distanciją įveikė per 5,15 sek.

„Manau, kad rezultatą galima vadinti geru, tačiau ne pačiu geriausiu, nes praeityje sprinto rungtyje esame pasirodę ir geriau. Trejus ar ketverius metus iš eilės laimėdavome pirmą arba antrą vietas“, – pasakojo komandos vadovas.

Komandos nuotr./Varžybų akimirka
Komandos nuotr./Varžybų akimirka

Penktadienį Kauno automobilininkų klubo ekipos ir „raudonojo žiguliuko“ laukia dar trys treniruočių sesijos, o 16.40 val. ekipa stos prie starto kvalifikacijai.

Komandos naujienas galite sekti „Facebook“ paskyroje, kurioje vyksta ir konkursas ekipos marškinėliams laimėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai