Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Hamiltonas už sėkmę F1 trasoje dėkoja ir veganiškai mitybai

Jo instinktai trasoje galbūt ir plėšrūniški, tačiau mitybos įpročiai – tikrai ne. Lewisas Hamiltonas prisipažino, kad nemažą dalį jo sėkmės šių metų „Formulės 1“ sezone lėmė gyvulinės kilmės produktų atsisakymas.
„Formulė 1“ Ostine, JAV: nugalėjo Lewisas Hamiltonas
„Formulė 1“ Ostine, JAV: nugalėjo Lewisas Hamiltonas / „Scanpix“ nuotr.

„Aš jaučiuosi geriau nei bet kada, tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Visus tuos metus aš jaučiausi stiprus psichologiškai, tačiau fiziškai aš žengiau didelį žingsnį ir pasiryžau pakeisti savo mitybos įpročius“, – L.Hamiltonas sakė Motorsport.com.

Lenktynininko mitybos pokyčiai buvo planuojami kelerius metus. Prieš mėnesį F1 legenda prisipažino BBC, kad iš savo valgiaraščio išbraukia vieną mėsos formą po kitos.

„Lioviausi valgęs raudoną mėsą prieš dvejus metus, metų pradžioje atsisakiau vištienos, o dabar galiausiai atsisakiau ir žuvies“, – teigė L.Hamiltonas.

Tiesa, sportininko nuomone, sėkmę atnešė ir kiti veiksniai, pavyzdžiui, komandos kompaniono Nico Rosbergo pasitraukimas. Anot L.Hamiltono, besibaigiant praėjusiems metams jis sėdo ilgam pokalbiui su „Mercedes“ F1 komandos „galva“ Toto Wolffu, kas leido išsklaidyti debesis dėl 2017 m. sezono.

Nuo tada, sakė L.Hamiltonas, jis dirbo stiprindamas ryšius ir santykius su komandos inžinieriais ir kitais nariais.

32-ejų metų britas pastebėjo, kad komandos kova su „Ferrari“ per visą sezoną leido sustiprinti tarpusavio ryšius, ypač lyginant su praėjusiais metais, kai konkurencija tarp dviejų „Mercedes“ pilotų aplinkiniams užgniauždavo kvapą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos