Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Ladoga 2015“ varžybų dalyviai iš Lietuvos gaišo laiką pasienyje, bet Sankt Peterburgą pasiekė laiku

Aido Bubino ir Mindaugo Aškelėno ekipažas pagaliau sėkmingai pasiekė Sankt Peterburgą. Pirmieji išbandymai bekelės „Ladoga Trophy 2015“ varžybų dalyvius pasitiko Estijos – Rusijos pasienyje.
„Ladoga 2015“
„Ladoga 2015“ / Gedmanto Kropio nuotr.

Įveikę beveik 700 kilometrų iki sienos, ekipažo nariai pasienyje praleido šešias valandas. Juk naujieji KTM motociklai traukė smalsių pasieniečių dėmesį. Patikrinti dokumentai ir įvertinta technika galiausiai buvo įleista į Rusijos Federacijos teritoriją.

Likus kiek mažiau nei parai iki „Ladoga Trophy 2015“ podiumo, varžybų dalyviai dar turi įveikti techninės komisijos užkardą.

Gedmanto Kropio nuotr./„Ladoga 2015“
Gedmanto Kropio nuotr./„Ladoga 2015“

Žinomiausiose ir sudėtingiausiose bekelės varžybose lietuviai Aidas Bubinas ir Mindaugas Aškelėnas startuos su naujais motociklais „KTM exc350f“.

Naujutėlaičiai, akį traukiantys oranžiniai geležiniai žirgai komisarų veiduose sužadino daugiau smalsumo ir pasitenkinimo, nei priekabumo. Todėl Aidas su Mindaugu neilgai trukę gavo palaiminimus technikai ir įrangai, pagaliau galės šiek tiek atsikvėpti po ilgos kelionės ir susikaupti rytdienos startui.

Jau rytoj, gegužės 30-ąją daugiau nei pusei tūkstančio dalyvių iš Rusijos ir visos Europos St. Peterburgo miesto šventės metu šv. Izaoko aikštėje bus duotas startas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas