Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laisvydas Kancius žiūri filmus apie Dakarą ir laukia antrojo starto

Lietuvos keturratininkas Laisvydas Kancius savo „Facebook paskyroje“ pasidalijo lietuvių kilmės lenktynininko Artūro Ardavičiaus filmu. „Siūlau visiems bent iki 4 minutės pažiūrėti. Tai yra DAKARAS“, – entuziastingai rašė Laisvydas. Tokiomis nuotaikomis jis gyvena kur bebūtų. Kuklus, tvirtas, žinantis, ko nori. Ir beveik visuomet su šypsena pasitinkantis tiek kolegų, tiek žurnalistų klausimus.

Laisvydą ketvirtadienį sutikome šalia karališkojo Džidos stadiono esančiame bivake. Lietuvos sportininkas linksmai ir daug greičiau, nei pernai, praėjo administracinę komisiją (joje surenkami organizatorių parašai ir antspaudai), o tuomet stūmė keturratį į techninių apžiūrų zoną.

„Oficialiai esu legalus, jaučiu palengvėjimą, galiu startuoti Dakare“, – džiaugėsi Laisvydas. Toks įspūdis, kad jis moka pasidžiaugti viskuo, netgi keturračio testais:

„Puikiai sureguliavome važiuoklę, naujas keturratis tikrai smagiai važiuoja“.

Primename, kad Laisvydo komandos draugas Tomas Kubiena važiuoja tokiu pačiu keturračiu, tačiau yra „pačipavęs“ variklį. Laisvydas laikosi kitos taktikos, jo prioritetas – patikimumas.

Sausio 31 d. Laisvydas Kancius planuoja poilsio dieną, o ankstyvą sausio 1 d. rytą, kai visa Lietuva dar miegos, keturratininkas pajudės į kvalifikacinio greičio ruožo startą. Jis yra apytikriai už 150 km nuo Džidos, važiuojant Hailo kryptimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas