Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lewisas Hamiltonas naujame F1 sezone vadinsis kita pavarde

Daugkartinis „Formulės 1“ čempionas, „Mercedes“ atstovas Lewisas Hamiltonas naujajame F1 sezone vadinsis kitaip. Tiesa, dar neaišku, ar iki šį savaitgalį Bahreine startuojančių lenktynių Lewisas spės pasikeisti pavardę asmens dokumentuose.
Lewisas Hamiltonas su mama Carmen Lockhart
Lewisas Hamiltonas su mama Carmen Lockhart / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Seras Lewisas Carlas Davidsonas Hamiltonas nuo šiol turės dar vieną pavardę, praneša F1.com. Jis nusprendė savo dabartinę (tėvo) pavardę papildyti ir motinos mergautine pavarde Larbalester.

Septynis kartus pasaulio čempionas Lewisas Hamiltonas (37) tokiu būdu nusprendė pademonstruoti pagarbą savo mamai Carmen Lockhart.

„Labai noriu, kad mamos vardas (ir pavardė) būtų garsinamas kartu su Hamiltono. Nelabai suprantu, kodėl tekėdama moteris praranda savo pavardę“, – sakė L.Hamiltonas lankydamasis Dubajuje, pasaulinėje parodoje.

„Mercedes“ pilotas Hamiltonas sakė, kad skubina formalumus kiek tik gali, tačiau iki Bahreino Grand Prix jo papildyta pavardė gal dar nebus įteisinta.

Hamiltono tėvai išsiskyrė, kai jis buvo vaikas.

„Šiais metais grįžtu kovoti dėl aštuntojo čempiono vardo. Mano šeimai kiekviena mano pergalė čempionate turės didelę reikšmę. Todėl noriu, kad visi žinotų ir mano mamos pavardę“, – sakė L. Hamiltonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas