Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lewisas Hamiltonas: Ramybės, tiktai ramybės

„McLaren“ pilotas Lewisas Hamiltonas pakomentavo pasutinį lenktynių etapą Kinijoje, kuris jam buvo sėkmingas.
Lewisas Hamiltonas
Lewisas Hamiltonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Po jo 23 metų britas padidino savo persvarą prieš artimiausią persekiotoją Felipę Massą iš „Ferrari“ iki 7 taškų. Iki pasaulio čempionato pabaigos liko vos vienos lenktynės Brazilijoje.

„Savaitgalis Šanchajuje susiklostė taip sėkmingai, kad geriau negali ir būti. Pavyko puikiai startuoti, tai ko gero buvo geriausia lenktynių pradžia mano karjeroje. O po to liko tik tvirtai kontroliuoti lenktynių eigą. Automobilis buvo labai greitas visoje distancijoje, o puikus bolido sureguliavimas tik palengvino mano užduotį. Noriu paminėti ir visą „McLarren“ komandą – visi jos nariai nenuleisdami rankų sunkiai dirbo bendrai pergalei Kinijoje“, – sakė pilotas.

Pabaigoje britas pabrėžė, kad yra nenusiteikęs Brazilijoje kartoti pernykščių klaidų, kurios jam kainavo titulą Kimio Raikkoneno naudai. „Pernai pralaimėjau pačiu liūdniausiu būdu, kokiu tik įmanoma. Tačiau dabar aš daug stipresnis psichologiškai. Po pergalės Šanchajuje iki bendros pergalės lieka tik vienas žingsnis. Tereikia išlaikyti ramybę ir mano svajonė būtinai išsipildys“, – sakė pasaulio čempionato lenktynių lyderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas