Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

Lietuvio nufilmuotuose vaizduose – vos per plauką neįvykusi Dakaro žvaigždžių kaktomuša

Dakaro ralyje, kuris vyksta Saudo Arabijoje, gausu lietuvių. Ir ne tik dalyvių, kurių ralį pradėjo net dešimt komandų, bet ir sirgalių. Jie su dainomis išlydi starte mūsų ekipažus, vėliavomis moja etapo metu, pasitinka finiše palaikymo šūksniais. Stebėdami ralį lietuviai sugeba užfiksuoti įspūdingų vaizdų. Šįkart – kaip vos nesusidūrė dvi Dakaro įžymybės.

Visos naujienos apie Dakarą – specialioje rubrikoje.

Vytas Bilinskas – vienas iš Dakaro ralio gerbėjų, kurie šiemet lenktynes stebi ne nuo sofos Lietuvoje. Jis ten, Saudo Arabijoje, palaiko lietuvių ekipažus.

Stebėdamas važiuojančius kopose dalyvius jis užfiksavo įspūdingą vaizdą, kaip vos nesusidūrė vienos ryškiausių Dakaro ralio žvaigždžių.

Kaktomuša vos neįvyko, kai iš vienos kopos pusės kilo katarietis Nasseras Al-Attiayh, o iš kitos – švedas Mattias Ekstromas.

„Buvome tikrai ant aukštos kopos. Vienas kelio taškas buvo netoli mūsų. Buvo kas pasiklydo.

Ir buvo pasiklydusių tokių, kurie kaip N.Al-Attiyah ir M.Ekstromas vos nesusidūrė ant pačios kopos keteros“, – apie matytą vaizdą pasakojo V.Bilinskas.

VIDEO: Įspūdingas Vyto Bilinsko užfiksuotas vaizdas – vos nesusidūrė dvi Dakaro įžymybės

Abu dalyviai kovoja dėl aukščiausių pozicijų. N.Al-Attiyah antradienio etapą baigė trečias. M.Estromui pasisekė mažiau – jis buvo tik 12-as.

Tačiau bendroje įskaitoje abu jie kur kas arčiau vienas kito. Katarietis yra trečias, švedas – penktas.

Antradienio greičio ruožas buvo labai klaidus. Apie tai finiše kalbėjo visi lietuviai. Štai Vaidotas Žala net švytėjo ir negailėjo pagyrų Paulo Fiuza, kuris „puikiai sudirbo“.

Benediktas Vanagas teigė šią dieną norįs pamiršto, nors jo šturmanas Kuldaras Sikkas žadėjo šio etapo pamokas išmokti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas