Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Matukaitis gali atsisveikinti su „Corvette“: kas toliau?

Lenktynininkas Mantas Matukaitis kitąmet žiedinėse lenktynėse tikisi pasirodyti nauju automobiliu. Išties intriguojančiame ir nuotykių kupiname šių metų sezone jis pilotavo dėl brutalaus garso ir agresyvios išvaizdos publikos simpatijas pelniusį „Corvette“. Tačiau pilotas tikina, kad atėjo metas pokyčiams. Jo taikiklyje – pranašesnio bolido paieškos, kurios intriguoja visus šios disciplinos gerbėjus. Kieno ir kokį automobilį perims ši komanda?
Manto Matukaičio „Chevrolet Corvette“
Manto Matukaičio „Chevrolet Corvette“ / Komandos nuotr.

Lietuvos autosporto pasaulyje netgi pradėjo sklisti gandai, kad Mantas nusižiūrėjo vieną po kito trasų rekordus gerinančio Sim Racer (lietuvio lenktynininko slapyvardis) „Lamborghini Huracan Supertrofeo“. Mantas neslepia, kad kol kas naujojo sezono planus derina su partneriais. Bet apie viską iš eilės.

Lenktynininkas Mantas Matukaitis tvirtina, kad parduoti „Corvette“ nusprendė po to, kai pradėjo žvalgytis naujo automobilio lenktynėms. Anot piloto, „Corvette“ buvo išties konkurencingas automobilis ir reikia labai nedaug, kad jis taptų dar piktesniu žvėrimi trasoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas