Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Michaelis Schumacheris sveiksta: pakilo iš lovos

Prabėgus beveik penkeriems metams nuo nelaimingo atsitikimo F1 legenda Michaelis Schumacheris pakilo iš lovos, praneša „dailymail.co.uk“.
Michaelis Schumacheris 2008-ųjų rugsėjį
Michaelis Schumacheris 2008-ųjų rugsėjį / AFP/„Scanpix“ nuotr.

2013 gruodžio 29 d. M.Schumacheris slidinėdamas krito ir galva trenkėsi į uolą. Smūgis buvo toks stiprus, kad jo šalmas buvo sulaužytas, o vokietis paniro į komą.

Šis įvykis pareikalavo daug jėgų ir kantrybės tiek lenktynininko šeimai, tiek gerbėjams, tačiau prieš pat savo 50-ąjį gimtadienį M.Schumacheris, anot šaltinio, pakilo iš lovos.

Nors jis vis dar intensyviai prižiūrimas įvairių medikų ir slaugytojų, o viena jo priežiūros savaitė šeimai kainuoja daugiau nei 50 tūkst. svarų, rodos, tai duoda rezultatų ir F1 legenda sveiksta savo viloje Glande (šalia Ženevos).

Jau 2014 m. sausio 4 d. lenktynininko gyvybei pavojus nebegrėsė, tačiau siekiant išsiaiškinti padarytą žalą smegenims, buvo atlikta operacija. Dar po pusės metų buvo nutraukta dirbtinai sukelta koma. Tuomet šią džiugią žiną apie lenktynininko sveikatos pagerėjimą pranešė jo žmona Corinna. Tais pačiais metais tolimesniam gydymui M.Schumacheris perkeltas į namus, kur gydomas iki šiol.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas