Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Moterų ralyje“ – moteriškiausio automobilio rinkimai

Balandžio 23 dieną vyksiančiame „Moterų ralyje“ dalyvės ne tik varžysis ir įveiks kilometrus specialiai parengtame organizatorių maršrute, bet sudalyvaus ir moteriškiausio automobilio rinkimuose.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Pasak vienos iš „Moterų ralio“ organizatorių Neringos Simson, dalyvės galės rinktis ir savo balsą atiduoti vienam automobiliui pasirinktinai iš „Škoda“, „Renault“, „Subaru“, „Opel“ bei „Ssangyong“.

Visuomenėje vyrauja stereotipai, kad moterų automobilio pasirinkimas dažnai būna nenuspėjamas ir pagrįstas daugiau emociniu pagrindu.

„Labai džiaugiamės, kad šių penkių automobilių gamintojai priėmė „Moterų ralio“ iššūkį ir sutiko dalyvauti moteriškiausio automobilio rinkimuose. Visuomenėje vyrauja stereotipai, kad moterų automobilio pasirinkimas dažnai būna nenuspėjamas ir pagrįstas daugiau emociniu pagrindu, tad labai smalsu, koks automobilis bus išrinktas moteriškiausiu, nes automobilių gamintojų atstovai pateikė išties skirtingus, tačiau, jų nuomone, geriausiai moterų poreikius atitinkančius pretendentus.

Visi penki automobiliai bus eksponuojami prekybos ir pramogų centre „Ozas“ balandžio 15–22 dienomis. Todėl dalyvės galės juos apžiūrėti, įvertinti ir dar prieš renginį atiduoti savo balsą labiausiai patikusiam automobiliui. Be to, balsuoti galės ne tik ralio dalyvės, bet ir prekybos centro lankytojai. O moteriškiausio automobilio laimėtojas dviem balsuotojams – „Moterų ralio“ dalyvei ir PPC „Ozas“ lankytojui – padovanos savaitgalį su šiuo automobiliu“, – apie konkursą pasakojo N. Simson.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka

Antrus metus „Moterų ralio“ dalyves įsileidžiantis prekybos centras „Ozas“, šiam renginiui ruošiasi labai atsakingai ir jo laukia su nekantrumu.

„Dirbdami itin konkurencingame prekybos centrų sektoriuje, žinome, kaip svarbu pasiryžimas, bendras tikslo siekimas bei komandinis darbas. Šie bruožai svarbūs ne tik versle, bet ir šiame renginyje. Dėl šių priežasčių jau antri metai remiame „Moterų ralį“, kuris suburia įdomias, kūrybingas, drąsias moteris“, – sakė prekybos ir pramogų centro „Ozas“ rinkodaros vadovė Geda Korsakienė.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka

Pasak jos, ruošiantis startui, „Ozo“ komanda sulaukia didelio palaikymo iš visos centro administracijos, ypač – kolektyvo vyrų bei nuomininkų. „Galimybė iš arti apžiūrėti specialiai šiam raliui papuoštus moterų automobilius, sutikti ir pakalbinti dalyves bei palinkėti joms sėkmės – patraukli pramoga ir centro lankytojams: tiek vyrams, tiek moterims. Pirmieji turės dar vieną galimybę įsitikinti, kad greitas automobilis ir moteris – puikus duetas, o antrosios – pasisemti įkvėpimo, susitikti su bendramintėmis bei pasidalinti geromis emocijas“, – sakė G. Korsakienė.

„Moterų ralio“ startas numatytas balandžio 23–ąją dieną Vilniuje nuo prekybos ir pramogų centro „Ozas“. Renginio laimėtojos bus paskelbtos tą pačią dieną „EXIT“ klube.

Ten pat bus apdovanotos Elegantiškiausias, Ryškiausias, Azartiškiausias, Geriausiai renginio nuotaiką atspindinčio automobilio ekipažai bei išrinktas moteriškiausias automobilis. Sekti „Moterų ralio“ naujienas taip pat galima Facebook puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito