Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Moterų ralyje“ – rekordinis dalyvių skaičius ir žinomi veidai

Antrą kartą vyksiantis Lietuvoje pramoginis renginys „Moterų ralis“ sulaukė rekordinio dailiosios lyties atstovių skaičiaus. Likus kiek daugiau nei dviem mėnesiams iki jo, jau užsiregistravo apie 450 moterų ir kiek daugiau nei 110 ekipažų. Dalyvių tarpe galima išvysti ir ne vieną žinomą Lietuvoje dailiosios lyties atstovę.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.
Temos: 2 Moterų ralis Ralis

Pasak organizatorių, jau pirmasis „Moterų ralis“ sulaukė didelio ir aktyvaus moterų susidomėjimo šiuo renginiu ir buvo galima vadinti jį didžiausių automobilizmo renginiu, skirtu moteriškajai auditorijai.

„Praėjusiais metais teko anksčiau laiko sustabdyti dalyvių registraciją, siekiant išlaikyti renginio kokybę. Šiais metais nusprendėme padidinti dalyvių kiekį, visgi moterų aktyvumas ir rekordinis dalyvių skaičius, lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, kažin ar neprivers registraciją sustabdyti anksčiau nei numatyta“, – sakė viena iš renginio organizatorių Neringa Simson.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka

Iššūkį dalyvauti šių metų Moterų ralyje priėmė ir būrys žinomų šalies moterų. Renginyje savo jėgas antrą kartą išbandys ir televizijos laidų, renginių vedėja Vlada Musvydaitė.

Labai daug sulaukiau draugių skambučių, kurios nori drauge važiuoti.

„Praėjusiais metais kartu su ekipažu patyrėme tiek gerų emocijų bei juokingų situacijų, todėl šiemet neliko jokių abejonių dėl dalyvavimo. Labai daug sulaukiau draugių skambučių, kurios nori drauge važiuoti. Į vieną ekipažą netilpome, todėl užregistravome net du ekipažus, kurie atstovaus bendrai komandai“, – sakė žinoma moteris, kuri važiuos už „Vlada.lt“ komandą.

Taip pat dalyvių sąraše galima pamatyti, kad pirmą kartą Moterų ralio iššūkiui ryžosi ir dainininkės Erica Jenings, Julija Jegorova, Ingrida Kazlauskaitė.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka

Renginio detales bei maršrutą ir laukiančius siurprizus organizatoriai kol kas laiko paslaptyje, tačiau stilingo pramoginio renginio metu dalyvės savo automobiliais turės įveikti 150 – 200 km ilgio specialiai parengtą maršrutą, o pakeliui į finišą teks atlikti ir įvairias, netikėtas bei nuotaikingas užduotis.

Renginio organizatoriai dalyves ragina skirti dėmesio automobilių papuošimui  ir ekipažo narių aprangai, nes šiemet taip pat bus renkamas Elegantiškiausias, Ryškiausias, Azartiškiausias, Geriausiai renginio nuotaiką atspindinčio automobilio ekipažas.

Anot jų, pagrindinis renginio tikslas – sudominti kuo daugiau dailiosios lyties atstovių automobilių sportu ir panašiais renginiais, skatinti aktyvų laisvalaikio praleidimą, propaguoti saugų eismą keliuose ir supažindinti su krašto lankytinais objektais.

Į balandžio 23-ąją dieną vyksiantį „Moterų ralį“ galima registruotis, užpildant el. formą, esančią www.moteruralis.lt. Renginio organizatoriai atkreipia dėmesį, kad ekipažų skaičius – ribojamas, o startinis mokestis nuo kovo 1 dienos brangs. Sekti „Moterų ralio“ naujienas galima Facebook/moteruralis puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito