Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Netikėta F1 Kanadoje: kvalifikacijoje G.Russelas ir M.Verstappenas pademonstravo vienodą rezultatą

Kanados GP kvalifikacijoje greičiausią ratą įveikė ir „pole“ poziciją iškovojo „Mercedes“ atstovas George‘as Russellas. Jo užfiksuotas laikas – 1 min. 12.00 sek.
F1 Kanados GP kvalifikacijoje G.Russelas ir M.Verstappenas pademonstravo vienodus rezultatus
F1 Kanados GP kvalifikacijoje G.Russelas ir M.Verstappenas pademonstravo vienodus rezultatus / Imago / Scanpix nuotr.

Įdomu tai, jog tokį patį laiką pačioje kvalifikacijos pabaigoje užfiksavo Maxas Verstappenas. „Red Bull“ vairuotojas lenktynes pradės antras, kadangi G. Russellas laiką užfiksavo pirmiau.

Trečias liko „McLaren“ atstovas Lando Norrisas. Jis nuo G. Russello ir M. Verstappeno atsiliko 0.021 sek. Šalia L. Norriso antrojoje eilėje stovės jo komandos draugas Oscaras Piastris.

Penktą laiką kvalifikacijoje parodė Danielis Ricciardo („Visa Cash App RB“), šeštą – Fernando Alonso („Aston Martin“), septintą – Lewisas Hamiltonas („Mercedes“), aštuntą – Yuki Tsunoda („Bisa Cash App RB“), o dešimtuką užbaigė Lance‘as Strollas („Aston Martin“) ir Alexas Albonas („Williams“).

Įdomu tai, jog šįkart už pirmojo dešimtuko ribų liko abu „Ferrari“ vairuotojai. Į trečią sesiją nepatekę Charlesas Leclercas ir Carlosas Sainzas lenktynes pradės atitinkamai iš vienuoliktos ir dvyliktos vietos.

Kvalifikacija itin nesėkmingai susiklostė dar pirmojoje sesijoje iškritusiam Sergio Perezui. Sutartį su „Red Bull“ prieš šį etapą pratęsęs sportininkas startuos tik iš šešioliktos vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius