Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Palangos lenktynių treniruotėse – ugniagesiai ir du „sprogę“ varikliai

Jau pirmųjų Palangos „Aurum 1006 km“ lenktynių treniruočių metu darbo turėjo ir teisėjai, technikai, į trasą buvo išvažiavę ugniagesiai.

Visa informacija ir rezultatai – lenktynių polapyje

Pirmiausiai antrosios treniruotės metu ties Kretingos posūkiu, stabdant automobilį prieš tiltą, susprogo „Anjesės“ BMW M3 variklis. Automobilį vairavo jo savininkas, Baltijos šalių žiedinių lenktynių čempionas Aurimas Mištautas. Plačiau apie komandą „Anjesė KTG by TOP Sport“ skaitykite čia.

Aurimas, pastaruoju metu stebinantis puikia forma, komandoje važiuoja kartu su savo kolegomis ir konkurentais Izidorium Paukščiu ir Julium Kiršiu.

VIDEO: Palangos lenktynėse sprogo Aurimo Mištauto BMW variklis, problemų turėjo „Ford Shelby“

„Mechanikai pluša ir tikiuosi greitai išsiaiškinsime priežastį, kodėl taip atsitiko. Vienintelės geros naujienos, kad turime atsarginį variklį ir nemažai laiko iki varžybų. Laikykit už mus kumščius!“, – komentavo Izidorius savo FB paskyroje.

Aurimas Mištautas 15min sakė, kad automobilio variklį pakeitė prieš lenktynes, įsidėjo naujesnį, važiavusį mažiau. Tačiau dabar teks vėl pasitikėti senesniu.

Netrukus trasoje dūmais apsipylė ir įspūdingos išvaizdos „Ford Shelby GT350“. Nors V8 varikliai garsėja kantrybe, iš pradžių atrodė, kad šį variklį taip pat ištiko mirtis.

Plačiau apie komandą „RC Cola racing shaked by Texaco“ skaitykite čia.

Vis dėlto, pasak lenktynininko Aurimo Eidžiūno, pakaks variklį nuplauti RC kola, ir jis vėl toliau važiuos. Pasirodo, alyva iš variklio ištekėjo per filtrą. Todėl jį pakeitę technikai šį kartą dėkoja likimui, kad didesnių nuostolių išvengta – tik dar kartą įsitikino, kad šį kartą filtras prisuktas pakankamai stipriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas