Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžiečių komandą į „Moterų ralį“ išlydėjo automobilio raktelius įteikęs Simas Jasaitis

Jau rytoj į Vilniaus gatves, o vėliau ir į užmiesčio kelius leisis beprotiškai gausus būrys moteriškų ekipažų. Išskirtiniame ir tik dailiosios lyties atstovėms subalansuotame renginyje – „Moterų ralyje“ šiemet ir vėl startuos merginų iš Panevėžio komanda pavadinimu „Auresa“.
„Auresos“ komanda moterų ralyje
„Auresos“ komanda moterų ralyje / Gedimino Balčiūno nuotr.

Nebe pirmus metus „Moterų ralyje“ dalyvaujančios merginų komandos sudėtis šiemet nepasikeitė – automobilį vairuos Rūta Nedzelskienė, kelio knygą jai skaitys Sandra Petrovienė, o kartu papildomas užduotis atlikinės dar dvi ekipos narės – Vaida Kuojienė ir Marija Valentinavičienė. Šiais metais merginų komanda vadinsis nauju pavadinimu – „Auresa“.

Kaip teigia komandos narės, šiemet laukia dar didesni iššūkiai, kadangi auga dalyvių skaičius, o varžovės vis labiau perpranta ralio principus.

Gedimino Balčiūno nuotr./„Auresos“ komanda moterų ralyje
Gedimino Balčiūno nuotr./„Auresos“ komanda moterų ralyje

Kasmet prieš „Moterų ralį“ treniruojamės dalyvaudamos turistiniuose raliuose.

„Kasmet prieš „Moterų ralį“ treniruojamės dalyvaudamos turistiniuose raliuose. Tai puiki proga prisiminti darbo su kelio knyga ypatumus. Taip pat beveik visos mūsų ekipažo narės yra artimai susijusios su automobilių sportu – dalyvauja slalomo, treko, sprinto varžybose, lenktyniauja ant asfalto, o žiemą net ir ant ledo.

Praėjusiais metais absoliučioje „Moterų ralio“ įskaitoje iškovojome aštuntą vietą ir šiuo rezultatu buvome patenkintos. Žinome, kad šiemet konkurencija bus dar didesnė, tačiau dėsime visas pastangas, kad pagerintume savo praėjusių metų pasiekimą“, – sakė Rūta Nedzelskienė.

Gedimino Balčiūno nuotr./„Auresos“ komanda moterų ralyje
Gedimino Balčiūno nuotr./„Auresos“ komanda moterų ralyje

Keletą metų iš eilės važiavusi nediduku „Mitsubishi Colt“, šiemet panevėžiečių komanda persėdo į gerokai didesnį „Toyota Corolla“ automobilį. Merginoms jį paskolino „Toyota“ automobilių atstovybė Panevėžyje UAB „Auresa“.

Merginų komandai šio automobilio raktelius įteikė „Lietkabelio“ krepšinio klubo žaidėjas Simas Jasaitis. Būtent jo prieš kurį laiką vairuotas „Toyota Corolla“ šeštadienį merginų komandos bus naudojamas „Moterų ralyje“.

„Mūsų įmonė remia sportą, todėl krepšinio klubo „Lietkabelis“ žaidėjai važinėja naujais „Toyota“ automobiliais. Būtent Simo Jasaičio vairuotas „Toyota Corolla“ dabar atiteko „Moterų ralio“ komandai. Tikimės, kad jis atneš sėkmę ekipažui ir merginos į Panevėžį parsiveš pergalę kaip dažnai parsiveža „Lietkabelio“ krepšininkai“, – sakė įmonės „Auresa“ generalinis direktorius Marius Goštautas.

Komandos nuotr./„Auresos“ komanda moterų ralyje
Komandos nuotr./„Auresos“ komanda moterų ralyje

Beje, šiais metais minint Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmetį, komandos automobilį buvo nuspręsta apjuosti trispalve bei papuošti vėliava su Panevėžio miesto herbu, o merginos pasidabino rankų darbo segėmis, atkartojančiomis Lietuvos kontūrus bei trispalvės spalvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito