Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžio gimtadienio renginių programoje – Lietuvos automobilių slalomo čempionato etapas

Jau artėjantį savaitgalį Panevėžio miestas švęs 521-ąjį gimtadienį. Tradiciškai visą renginių ciklą papildys ir automobilių slalomo varžybos, kurioms suteiktas Lietuvos čempionato etapo statusas. Varžybas čia organizuoja ASK „Ladasport“ kartu su Pakruojo ASK ir Lietuvos automobilių sporto federacija.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / 808fotografija nuotr.

Penktasis Lietuvos automobilių slalomo čempionato etapas žiūrovus ir dalyvius rugsėjo 7-ą dieną, šeštadienį suburs Janonio gatvėje. Sportininkai kovos ne tik dėl pozicijų klasėse, bet ir dėl dviejų itin solidžių trofėjų.

Varžybų partneriai – Panevėžio miesto savivaldybė čia įsteigė Panevėžio miesto mero taurę, o kitą taurę delegavo pagrindinis varžybų rėmėjas – „Toyota“ centras Panevėžyje UAB „Auresa“.

Kovoti dėl šių ir kitų trofėjų prie starto linijos stos daugiau nei 70 dalyvių. Itin solidžiai atrodo priekine ašimi varomų automobilių įskaitos rikiuotė. Čia pateikta net keturiolika paraiškų.

Dar dvylika sportininkų varžysis galine ašimi varomų automobilių kategorijoje. Visų varančiųjų ratų klasėje startuos septyni dalyviai. Moterų įskaitoje paraiškas pateikė keturios damos.

Jaunių klasėje varžysis devyni sportininkai. Kaip visuomet pati gausiausia – OC klasė. Joje startuoti gali visų klasių dalyviai, tad čia paraiškų skaičius viršija dvidešimt. Dar aštuoni dalyviai startuos Svečių įskaitoje.

Dalyvių čia lauks dvi skirtingos trasos. Po pirmųjų dviejų važiavimų trasos konfigūracija keisis, tad antrąją dienos dalį dalyviams jau reikės važiuoti kitomis trajektorijomis. Kad čia kova bus išties intriguojanti byloja ir tai, jog tai priešpaskutinis sezono etapas ir dalyviai jau skaičiuoja metinės įskaitos taškus kovoje dėl Lietuvos slalomo čempionų ir prizininkų vardų.

Renginio pradžia – 9.30 val. Žiūrovams renginys nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas