Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paskutinis WRC etapas Japonijoje pažymėtas užsiliepsnojusiu D.Sordo „Hyundai“

Penktadienį Japonijoje prasidėjo paskutinis Pasaulio ralio čempionato (WRC) etapas. Tačiau pirmąjį greičio ruožą teko sustabdyti po to, kai jame užsiliepsnojo ir visiškai sudegė „Hyundai Motorsport“ komandos piloto Dani Sordi „i20 N WRC“ automobilis.
Dani Sordo automobilio gaisras
Dani Sordo automobilio gaisras / „Red Bull Content Pool“ nuotr.

Ispanų Dani Sordo ir Candido Carrera ekipažas sustoti buvo priverstas 23 km ilgio greičio ruože, įveikus kiek daugiau nei 16 kilometrų. Kaip pasakojo ekipažo vairuotojas, pirmiausia jis pajautė vis stiprėjantį degalų kvapą, o po kurio laiko į automobilio saloną ėmė plūsti ir dūmai.

Būtent tuomet ekipažas nedelsiant sustojo, pranešė apie situaciją komandai ir bandė patys gesinti degti jau pradėjusį automobilį. Tačiau nei gesinimo sistema, nei gesintuvais to padaryti nepavyko ir ekipažui teliko stebėti, kaip per kelias minutes liepsnos sunaikino jų „Hyundai i 20 N WRC“ automobilį.

VIDEO: Dani Sordo automobilio gaisras

Po septynių greičio ruožų paskutiniame WRC etape pirmauja Elfynas Evansas, atstovaujantis „Toyota Gazoo Racing WRT“ ekipai. Jis sukaupęs trijų sekundžių pranašumą prieš Thierry Neuville iš „Hyundai Motorsport“ komandos. Pasaulio ralio čempiono titulą jau užsitikrinęs Kalle Rovanpera su „Toyota GR Yaris WRC“ kol kas yra trečias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas