Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pokyčiai „Formulėje 1“: Danielis Ricciardo palieka „McLaren“

Danielis Ricciardo iki 2022 m. pabaigos atsisveikins su „McLaren“ komanda, praneša „Formulės 1“ svetainė. Australas 2021 m. prisijungė prie komandos, pasirašęs trejų metų sutartį. Tačiau ji bus nutraukta metais anksčiau.
Danielis Ricciardo
Danielis Ricciardo / „Scanpix“ nuotr.

Jau kiek anksčiau buvo skelbta, kad komanda nėra patenkinta šiųmetiniais Danielio Ricciardo rezultatais. Jis kol kas užima 12-ąją vietą, surinkęs 19 taškų. Geriausią šių metų rezultatą Danielis pasiekė finišuodamas šeštas Australijos GP. Tuo tarpu komandos draugas L.Norrisas lenkia kolegą, turėdamas 57 taškus ir net keturis kartus šiemet finišavęs TOP6, skaičiuojant ir podiumą Imoloje.

Kur keliaus Danielis Ricciardo?

Australu rimtai domėjosi „Haas“, kuri neskuba pratęsti kontrakto su Micku Schumacheriu.

Komandos vadovo G.Steinerio nuomone, Mickas privalo uždirbinėti kur kas daugiau taškų. Žiniasklaida praneša, kad po Vengrijos GP G.Steineris nusiuntė žinutę Danieliui Ricciardo. Klausimas buvo tiesus: ar 2023 m. australas norėtų pereiti į kitą komandą?

„McLaren“ savo ruožtu norėtų, kad 2023 m. Lando Norriso komandos draugu taptų Oscaras Piastri.

Tačiau D.Ricciardo gali pereiti ir į kitą komandą. Tarkime, F.Alonso perėjus į „Aston Martin“, „Alpine“ taip pat atsiranda vieta.

Tiesa, buvo spekuliacijų, kad Danielis nesulaukęs sezono pabaigos paliks „McLaren“, tačiau ši informacija paneigta. Jis oranžiniu bolidu šiemet startuos dar devyniose likusiose lenktynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas