Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ralio merginų išsiskyrimo priežastis – skirtingi charakteriai

Merginų ralio ekipažai masina daugumą automobilių sporto entuziastų, kadangi jie yra retas ir, galima sakyti, savaip egzotiškas reiškinys. Kuomet 2012 m. vasarį apie save visai šalies žiniasklaidai pranešė vieno soliariumų tinklo remiamos ralio merginos, kilo nedidelis šurmulys.
Inesa Tuškanova ir Irina Jankovskaja
Inesa Tuškanova ir Irina Jankovskaja / (asmeninio archyvo nuotr.)

Nors šio sporto gerbėjų gretose netrūko komentarų, esą vairuotoja rusė Inesa Tuškanova labiau pasižymėjo erotinėse fotosesijose nei ralio varžybose, daugumai visgi buvo smalsu pamatyti ją su lietuvių šturmane Irina Jankovskaja trasoje.

Visgi tarptautinis moteriškas ekipažas išsilaikė vos vieną sezoną, o savaitgalį Vilniaus ralyje I.Jankovskaja jau važiuos su Remigijumi Dermantu. Prisimindama sezoną su rusų lenktynininke šturmanė pasakojo, kad ekipažas važiavo daugiau bandomuoju režimu. Mergina džiaugėsi turėjusi galimybę įgauti patirties ir susipažinti su ralio užkulisiais.

„Ekipaže labai svarbus tarpusavio supratimas, atmosfera. Apie Inesą negaliu pasakyti nieko blogo, ji puikus žmogus, gera vairuotoja. Visgi taip atsitinka, kad kartais net ir besidominčių panašiais dalykais ir panašių tikslų siekiančių žmonių charakteriai nesutampa. O jeigu ekipaže jaučiama įtampa, jis anksčiau ar vėliau išsiskiria arba netobulėja“, – komentavo ji.  

Inesa nuo ralio taip pat nenutolo, ji tapo naujo ekipažo narė. Klausiama apie tai, kas ją labiausiai traukia į automobilių sportą, Irina tikino gyvenanti raliu. Adrenalino jausmo, kurį teikia šios varžybos, ji tikino neiškeisianti į nieką. Naujojo ekipažo tikslas šį sezoną kuo daugiau tobulėti, įveikti kuo daugiau etapų be avarijų ar techninių gedimų.  

„Sezoną pradedu su nauju, tačiau patyrusiu vairuotoju. Tikiuosi iš jo pasisemti kuo daugiau patirties, taip pat labai norėčiau, kad mano tobulėjimo kreivė kiltu tik aukštyn. Labai norėčiau nenuvilti Remigijaus, todėl pažadu dėti visas pastangas tam, kad ekipažas laikui bėgant siektu aukščiausių rezultatų. Noriu, kad tai būtų ilgalaikis, pastovus, darnus ir greitas duetas“, – entuziastingai kalbėjo I.Jankovskaja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas