Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rokas Baciuška padėjo bagį į šalį, „Baja Spain Aragon“ startuos visureigiu

Tai jau ne pirmas kartas Rokui, kai išbando savo jėgas su automobiliu.
Rokas Baciuška „Baja Spain Aragon“ startuoja automobiliu
Rokas Baciuška „Baja Spain Aragon“ startuoja automobiliu / Cin Cin Movies nuotr.

Rokas Baciuška automobiliu startuoja jau nebe pirmą kartą

Dar šių metų vasario mėnesį važiavo „Hail Toyota International“ ralyje ir užėmė 3-čiąją vietą bendroje įskaitoje. Šį kartą, dukart pasaulio ralio-reido čempionas startuoja su naujuoju Toyota Hilux T1+. Svarbu paminėti, jog šios lenktynės nėra vienas iš W2RC čempionato etapų kur Rokas Baciuška varžosi jau dėl trečiojo pasaulio čempiono titulo.

40-asis „Baja Spain Aragón“ ralis įveiks virš 500 kilometrų per Jiloca, Teruel ir Gea de Albarracín regionus. Iš viso net 35 skirtingų Ispanijos savivaldybių gyventojai bei jų svečiai turės galimybę stebėti daugiau nei 270 komandų iš viso pasaulio, kurios nuo šio penktadienio startuos iš Teruelio.

Ralis tradiciškai prasidės nuo 7 kilometrų prologo liepos 26-ąją. Pirmieji du etapai vyks šeštadienį, juose bus skaičiuojama kiek daugiau nei 350 kilometrų. Sekmadienį varžybos baigsis paskutiniu, 161 kilometro greičio ruožu, kuris vainikuos įveiktus 515 kilometrų laikui.

Važiuodami į varžybas, kad ir kokios svarbos jos būtų, visuomet galvojame tik apie aukščiausius rezultatus. Taip, galiu sakyti, jog norisi pasisemti patirties ateičiai, išbandyti save bei naują techniką, tačiau nebūčiau lenktynininkas, jei nenorėčiau užlipti ant pakylos“, – prieš lenktynių startą kalbėjo Rokas Baciuška, kuris taip pat džiaugėsi sugrįžusiu į rikiuotę šturmanu Oriol Vidal Montijano, kuris dėl nugaros traumos negalėjo važiuoti ketvirtąjame pasaulio ralio-reidų čempionato etape Argentinoje „Desafio Ruta 40“.

„Baja Spain Aragon“ automobilių klasėje varžysis gausus kiekis gerai pasaulyje žinomų lenktyninkų, tokų kaip Nasser Al-Attiyah, Yazeed Al Rajhi, Fernando Álvarez, Guillaume De Mevius, Joao Ferreira ir kiti, tad norint pretenduoti į aukštas pozicijas, tauragiškis turės nemažai įrodyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus