Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės skandalas „Formulėje 1“: jaunasis Nikita Mazepinas suteršė sporto elito garbę

JAV ekipa „Haas“ praėjusią savaitę paskelbė pasirašiusi sutartį 2021 metams su dviem pilotais: jaunuoju vokiečiu Micku Schumacheriu ir rusu Nikita Mazepinu. Tačiau euforiją dėl naujos sutarties po sėkmingo sezono F2 Nikita Mazepinas pats sugadino neatsakingu poelgiu.
Skandalu savo karjerą F1 pradėjęs Nikita Mazepinas
Skandalu savo karjerą F1 pradėjęs Nikita Mazepinas / „Scanpix“ nuotr.

Jaunasis Nikita Mazepinas (21) „Formulės 2“ sezone laimėjo du etapus, o bendroje įskaitoje užėmė penktąją vietą. Sezono nugalėtoju tapo jo kolega Mickas Schumacheris.

Ir jei Mickas gali ramiai laukti naujojo sezono pradžios aukštenėje lygoje, rusas turi dėl ko pasinervinti. Nemaža dalis autosporto pasaulio, taip pat F1 ir FIA vadovybė viešai pasmerkė Nikitos Mazepino elgesį po to, kai jis į savo „Instagram“ įkėlė nepadorų filmuką.

VIDEO: Nikita Mazepin DELETED INSTAGRAM STORY

Sėdėjęs priekinėje keleivio sėdynėje Nikita Mazepinas, filmavęs šį epizodą, atsisuko į galinėje sėdynėje sėdėjusią akivaizdžiai apsvaigusią merginą ir ėmė ją grabalioti.

Kilus skandalui, N.Mazepinas šį įrašą ištrynė ir atsiprašė. Bet „Haas“ komanda vis tiek viešai išreiškė pasibjaurėjimą. O mergina, nufilmuota Nikitos tokiomis dviprasmiškomis aplinkybėmis, pareiškė, kad neturi jokių priekaištų, kad Nikita yra geras žmogus ir kad tai ji pati taip papokštavo, įkeldama filmą į „Instagram“.

Nedalyvaus kitos savaitės bandymuose

Galbūt tai tik atsitiktinumas, tačiau šį savaitgalį „Mercedes“ vadovas Toto Wolfas pareiškė, kad Nikita nedalyvaus kitą savaitę vyksiančiuose bolido bandymuose. Pernai Nikita dalyvavo bandymuose kartu su kitais jaunaisiais pilotais, vairuodamas senesnės kartos bolidą.

„Mercedes“ paskelbė, kad kitą savaitę vyksiančiuose bandymuose jos bolidus pilotuos „Formulės-E“ lenktynininkai – S. Vandoorne‘as ir N.de Vriesas, puikiai pasirodę „Formulėje E“.

Tiesa, T.Wolfas neigia, kad jo pasirinkimui turėjo įtakos seksualinis Nikitos Mazepino skandalas.

Tiesa, turint oment, kad F1 dauge lemia ir pinigai, o ne tik talentas, galima tikėtis, kad komanda pabandys užglaistyti šį jaunuolio sukeltą skandalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne