Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį vyko slalomo varžybos „Astra-Club“ taurei laimėti

Šeštadienį Astra-Club.lt nariai ir klubo draugai susirinko į slalomo varžybas aikštelėje prie Galvės ežero. Varžybos „Astra-Club“ taurei laimėti įvyko jau antrąjį kartą, šiais metais dalyvavo 16 entuziastų.
„Astra-club“ slalomas prie Trakų
„Astra-club“ slalomas prie Trakų / Pauliaus Karklelio nuotr.

Varžybų organizatorius Matas Korbutas teigė, jog renginio tikslas buvo supažindinti su šia sporto šaka, tuo pačiu dalyviams įgyti daugiau patirties automobilio valdyme ir, žinoma, gerai praleisti laiką bendraminčių kompanijoje. Varžybų trasa ir eiga jau antrą kartą rūpinosi Anello.lt komanda. 

Varžybų metu dalyviams ir žiūrovams nebuvo kada ilsėtis – vyko įvairios užduotis su prizais, kuriuos įsteigė „Žaibo Ratas“. Dalyviams ne tik teko atsakyti į „suktus“ klausimus, bet ir pabėgioti po slalomo trasą.

Nugalėtojai buvo apdovanoti išties išskirtinėmis taurėmis, kurių gamyboje buvo panaudoti stūmokliai, švaistikliai, vožtuvai, skriemuliai bei vožtuvų spyruoklės. 

Dalyviai atliko po 6 važiavimus, o finale buvo išrinkti 2 geriausi laikai ir paskelbti nugalėtojai.

Antrąją ir trečiąją vietą užėmę dalyviai, tokio tipo varžytuvėse dalyvavo pirmą kartą. Kaip ir praeitais, taip ir šiais metais, pirmosios vietos titulo niekam neužleido Vytautas Zukas. 

Varžybų nugalėtojas Vytautas po apdovanojimų teigė, kad nesitikėjo iškovoti prizinės vietos, nes buvo naujesnių ir galingesnių automobilių. Vytautas mano, jog nugalėti padėjo iš anksčiau įgyta patirtis slalomo varžybose. 

Nugalėtoją automobilių sportas traukia jau ilgą laiką: dalyvaudamas šiose varžybose, jis dar kartą įrodė, kad nebūtina turėti labai galingą ar sportišką automobilį, kad galėtum pasivaržyti su kitais. V.Zukas varžybose nugalėjo vairuodamas „Opel Astra“ universalą su dviejų litrų darbinio tūrio dyzeliniu varikliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento