Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Subaru Klubas“ vėl kels dulkes Marijampolės autokroso trasoje

Viena aktyviausių automobilių bendruomenių Lietuvoje – „Subaru Klubas“ ir toliau tęsia tradicijas rengti lenktynes žvyro trasoje. Daugelį metų Ukmergės pašonėje esančioje „Versmės“ autokroso trasoje vykę „Subaru Klubo“ renginiai šiemet persikėlė į naują erdvę. „Gravel Challenge“ varžybų antrasis etapas vėl vyks Marijampolės autokroso trasoje.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Algirdo Dumskio nuotr.

„Gravel Challenge“ antrasis etapas „Liqui Moly“ taurei laimėti įvyks jau rugpjūčio 3-ą dieną. Marijampolės autokroso trasoje lenktyniausiantys dalyviai šiemet jau yra skirstomi kiek kitaip.

Jei ankstesniais metais „Subaru Klubo“ renginiuose dalyviai buvo skirstomi pagal tai, „Subaru“ ar ne „Subaru“ automobilius vairuoja, tai dabar organizatoriai nusprendė vadovautis laiko patikrinta tvarka ir dalyvius skirstyti pagal varančiąsias jų technikos ašis, o ne gamintoją ar variklio darbo tūrį.

Algirdo Dumskio nuotr./Varžybų akimirka
Algirdo Dumskio nuotr./Varžybų akimirka

Dalyvių sąrašas jau užpildytas maksimaliai, tad nemokamai renginį stebėti galėsiantys žiūrovai čia išvys 25 AWD, 11 FWD, 10 RWD, 9 SPORT, 4 Moterų ir 25 Laisvosios klasės dalyvius. Kiekvienai klasei bus skirta po 3 važiavimus.

Vienas važiavimas susideda iš trijų trasos ratų. Klasės įskaitoje bus skaičiuojama 2 geriausių važiavimų rezultatų suma. Prieš važiavimus bus 3 susipažinimo ratai visai klasei neįskaitai. Pirmojo automobilio startas numatytas 9 valandą, o varžybas ketinama baigti iki 20 valandos. Žiūrovams renginys nemokamas.

Algirdo Dumskio nuotr./Varžybų akimirka
Algirdo Dumskio nuotr./Varžybų akimirka

„Subaru Klubas“ skelbia, kad „Gravel Challenge“ seriją šiemet sudarys trys etapai. Kitas, jau trečiasis varžybų etapas įvyks rugsėjo 21 dieną. Daugiau informacijos apie šį renginį galima rasti paspaudus čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito