Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Svarbi 1006 km lenktynių sudedamoji: kurios du PRO pilotus turinčios komandos sulauks baudų?

Kaip žinote, komandos turinčios du prie PRO vairuotojų priskiriamus pilotus „Aurum 1006 km lenktynėse“ sulauks baudų. Straipsnyje sužinosite kokios komandos turi po du PRO vairuotojus bei kokių sankcijų už tai sulauks.
Aurum 1006 km lenktynės
Aurum 1006 km lenktynės / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Visos naujienos apie 1006 km lenktynes ir rezultatai vienoje rubrikoje

Norint subalansuoti komandų pajėgumą ir jog vyrautų kuo lygesnė kova, profesionalius pilotus, kurie geba užfiksuoti geriausius rato įveikimo laikus organizatoriai yra išskyrę. Komandoje įprastai galima turėti tik vieną prie PRO pilotų priskiriamą lenktynininką.

Jei komanda nutaria pasirinkti dar vieną papildomą prie PRO pilotų priskiriamą vairuotoją, jie už tai gauna baudą. Kadangi šie vairuotojai paprastai savo meistriškumo dėka pranoksta kitus, už kiekvieną jų įveiktą trasos ratą, komandos vairuotojams pasikeitus jie turi po sekundę palaukti prieš pajudėdami.

Pavyzdžiui, jei antrasis PRO vairuotojas nuvažiuoja 42 ratus, komandos bolidą vairuojantis sportininkas turėtų palaukti 42 sekundes, kol galėtų pajudėti ir tęsti varžybas.

2023 m. Aurum 1006 km lenktynėse du PRO pilotus turi:

  • „Nebankrutuok.lt-Club Exit by RD Signs“ (P.Paškevičius ir D.Jocius)
  • „Circle K miles Plus Racing Team“ (S.Juodvišis ir J.Jonušis)
  • „Stateta BRO by HMobile“ (A.Fjordbach ir J.Magnussen)
  • „TDS group-TOKS Racing Team“ (R.Čapkauskas ir V.Zviedris)

Pakalbinome Deividą Jocių, kuris „Nebankrutuok.lt-Club Exit by RD Signs“ komandoje yra užregistruotas kaip antrasis PRO vairuotojas, už kurio kiekvieną įveiktą ratą komandą turės po papildomą sekundę stovėti. D.Jocius paaiškino kokią reikšmę ši bauda galės turėti galutiniam komandos rezultatui.

Garsus ralistas taip pat išdavė kaip jaučiasi ant šlapios kelio dangos, kurią dėl pranašaujamų permainingų orų šeštadienį greičiausiai pamatysime.

VIDEO: Nebankrutuok.lt-Club EXIT by RD Signs komandos lenktynininkas Deividas Jocius apie antro PRO vairuotojo komandoje reikšmę ir ar lenktynėse lauks lietaus

Stebint šią situaciją peršasi idėja, kad favoritų komandoms teksiančios baudos gali suponuoti palankią padėtį antrajai „Circle K miles Plus Racing Team“ komandai (ją vairuos Julius Adomavičius, Yevgen Sokolovskiy, Oskaras Brazaitis).

Taip pat puikioje pozicijoje yra „LG OLED & LKU by Porsche Club Lithuania“ komanda, kuri turi tikrai itin pajėgią sudėtį ir tik vieną PRO pilotą (B.Barker).

Kaip jau anksčiau rašėme, kadangi „Porsche“ automobiliams Palangos trasa yra itin palanki, tarp pretendentų įkąsti baudų sulauksiantiems favoritams galime praskirti ir R.Kupčiko vedamą „Porsche Baltic“ komandą. Modernų „Porsche 992“ vairuojantys sportininkai taiko į pačias aukščiausias pozicijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas