Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Svarbiausios „Autoplius.lt Fast Lap” detalės prieš trečiąjį etapą

Rugpjūčio 11 dieną Kačerginės „Nemuno žiede“ prasidės trečiasis „Autoplius.lt Fast Lap“ etapas. Ilgiausia diena renginio istorijoje ir spalvingiausia autosporto paletė vienoje vietoje, taigi pateikiame svarbiausius dalykus, kuriuos turėtumėte žinoti.
Autoplius.lt Fast Lap trečiasis etapas
Autoplius.lt Fast Lap lenktynės

Lygiai 9:00 prasidės pirmieji „Time Attack“ važiavimai. Jie tęsis visą dieną, nes „Nemuno žiedo“ rekordas pats nepasigerins. Dabartinio rekordo negins Dainius Matijošaitis, taigi į jį nusitaikė Arūnas Gečiausias su vienu pažangiausių Baltijos šalyse „Mistubishi EVO“. Laukia šaltų nervų ir neįtikėtino greičio važiavimai.

Paraleliai nuo 12:35 prasidės pirmieji Lietuvos RACE čempionato lenktynių ratai. Šiemet lauks varžybos veidrodėlis į veidrodėlį, nes net 3 iš 4 klasių važiuos su to paties gamintojo, dydžio ir tipo padangomis. Tai truks iki 13 val. 55 min. Po pertraukos, 15 val. 40 min., viskas prasidės iš naujo, vairuotojai savo klasėse važiuos po 10 ratų iki 17 val. 15 min.

Paraleliai vyks dar vienas čempionatas. 13 valandą „Šerykloje“ prasidės Lietuvos „Semi-pro“ lygos šonaslydžio pirmenybių etapo kvalifikacija. Po to, 15:20 val. „drifteriai“ stos į porinius važiavimus.

Padangas jie leis vėjais iki pat vakaro – 18 valandos. Tada seks dviejų valandų pertrauka, o 20 valandą „Šerykloje“ sužibs šviesos ir prasidės nenutrūkstanti staugiančių variklių ir klykiančių padangų beprotybė tamsoje. Kartas nuo karto trasoje pasirodys ir „Nissan Navara“, kuri ištemps savo jėgų neapskaičiavusius pilotus.

Šonaslydžio netrūks ir visą dieną tarp važiavimų. Trasoje pasirodys oficialus „Monster Energy“ atletas, kuris su savo 1000 AG „Drako“ maišys padangas su oru. Taip pat į aikštelę išbėgs Norbe Daunoravičius su dar nedebiutavusiu violetiniu BMW. Programą jam padės atlikti profesionalūs motociklininkai iš „Utena Stuntriders“ komandos.

Nuo 20:00 val. bus duotas startas didžiausiai sezono supernovai – ilgų distancijų Naktinėms Lenktynėms 420. Dalyviai visiškoje rugpjūčio tamsoje suks ratus 4 val. ir 20 min. Čia jau užsiregistravo 24 komandos. Fotografus kviečiame stiprinti rankas, nes tamsa ir ilgas išlaikymas šiose lenktynėse daro stebuklus.

Autoplius.lt Fast Lap trečiasis etapas
Autoplius.lt Fast Lap trečiasis etapas

Visų lenktynių rezultatus gyvai bus galima stebėti adresu http://www.fastlap.lt/en/live/. Taip pat būtinai sekite naujienas „Instagram“ ir „Facebook“. Čia pasirodys šviežiausios nuotraukos ir gyvos vaizdo transliacijos iš įdomiausių momentų. Kviečiame ir jus dalintis savo įspūdžiais iš lenktynių, todėl prie nuotraukų ir įrašų naudokite #iamfastlap prierašą.

Tuo tarpu pramogų už lenktynių trasos ribų užteks visiems. Alkanų neliks, nes maistą ruoš net keli skirtingi gamintojai. Taip pat galima pasistatyti grilių ruošti savo pačių maistą. Pasisotinę žiūrovai gali pavairuoti virtualų lenktynių automobilį „Simuliatorių akademijos“ palapinėje, pasivažinėti kelių metrų aukščio galiūnu „Monster Truck“, o mažiausiųjų laukia pripučiami atrakcionai. Ir tai tik kelios iš daugelio atrakcijų, kurias pamatysite lenktynių metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas