Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Utenos miesto šventėje Renaldas Šeinauskas pagerino Lietuvos rekordą

Ketvirtadienį Utenoje prasidėjo 763-iojo miesto gimtadienio renginiai. Šventinio savaitgalio ciklą čia pradėjo Renaldas Šeinauskas, kuris visų uteniškių ir miesto svečių akivaizdoje pasiekė naują – jau aštuntąjį asmeninį Lietuvos rekordą. Renginyje netrūko ir kitų atrakcijų, kurias išmėginti šansą turėjo ir žiūrovai, rašoma pranešime.
Renaldas Šeinauskas Utenoje pagerino Lietuvos rekordą
Renaldas Šeinauskas Utenoje pagerino Lietuvos rekordą / Komandos nuotr.
Temos: 2 Utena Autosportas

Lenktynininkas Renaldas Šeinauskas Utenos miestui šiemet nusprendė padovanoti naują Lietuvos rekordą, kurio metu stovima ant automobilio stogo, kai tuo metu pati transporto priemonė suka „saulutes“ aplink savo ašį.

Iki šiol kaskadininkas tokį triuką buvo atlikęs Palangoje ir tuomet išsilaikė šešis ratus. Šįkart gausios publikos minios akivaizdoje jam ant BMW stogo pavyko išstovėti net 9,5 „saulutės“, taip užfiksuojant naują Lietuvos rekordą.

Gausiomis publikos ovacijomis ir aplodismentais pasveikintas Renaldas Šeinauskas po pagerinto rekordo neslėpė, kad jį pasiekti Utenoje buvo ne menkas iššūkis ir vienu metu jau atrodė, kad planas nepavyks.

„Rekordas pavyko, tačiau į aikštelę, kurioje vyko šis triukas, atsivežėme ir daugiau technikos, kurią norėjome parodyti. Taigi, liko mažiau vietos pačiam sukimuisi aplink savo ašį. Galima sakyti, kad patys prisistatėme sau kliūčių.

Galvojau, kad teks stabdyti bandymą

Jau ties kokia penkta „saulute“ pamačiau, kad nevairuojamas BMW artėja prie kito mūsų automobilio, prie rampos. Galvojau, kad teks stabdyti bandymą, bet viskas pasisekė sklandžiai ir tos vietos pakako.

Pirminis planas buvo apsukti aštuonias saulutes, bet sugebėjau padaryti devynias su puse. Džiaugiuosi, kad pavyko, sulaukiau daug sveikinimų, mačiau daug šypsenų, buvo tikrai smagu savo gimtajame krašte pasiekti naują rekordą“, – sakė Renaldas Šeinauskas.

VIDEO: Renaldas Šeinauskas Utenoje pagerino Lietuvos rekordą

Naujo Lietuvos rekordo siekimas nebuvo vienintelė Renaldo Šeinausko dovanota pramoga žiūrovams. Publika čia išvydo ir motoakrobato Luko Skruzdės pasirodymą, kuris kartu su Renaldu Šeinausku aikštelėje išdarinėjo įvairiausius triukus. Galiausiai renginį vainikavo dar vienas Renaldo Šeinausko triukas – važiavimas su kitu BMW ant šoninių dviejų ratų.

Beje, prisijungti kartu į ekipažą lenktynininkas pakvietė ir du šio renginio žiūrovus bei komentatorių. Visi jie po važiavimo šonu ir sėkmingo nusileidimo neslėpė gerų emocijų ir gyrė Renaldą Šeinauską už profesionalumą.

Renaldas Šeinauskas su savo „RR Team“ komanda Utenos miesto šventėje dalyvaus ir toliau. Šeštadienį juos bus galima išvysti Aušros gatvėje vyksiančioje technikos ekspozicijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi