Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 01 02 /12:55

V.Žala ir S.Jurgelėnas „Mažylio“ švara rūpinasi ir patys: užfiksavo nuotaikingą vaizdo įrašą

Ketvirtadienio rytą Vaidoto Žalos ir Sauliaus Jurgelėno „Akrorodeo“ ekipažas pasidalijo smagiu vaizdo įrašu. Patys lenktynininkai rūpinosi sportinio bolido, praminto Mažyliu, švara.

Visos Dakaro 2020 naujienos vienoje vietoje (spauskite čia).

Saudo Arabijoje, Džidos (Jeddah) uoste sausio 1-ąją vyko technikos atsiėmimas, lietuviai po mėnesio pertraukos pirmą kartą pamatė savo automobilius.

„Eilėje teko pastovėti apie pusantros valandos, bet džiugu, kad visus 4 automobilius radome tvarkingus, neapgadintus“, – džiaugėsi „Agrorodeo“ komandos lenktynininkas Vaidotas Žala.

Atsiėmus automobilį, pirmasis darbas, kaip sakė V.Žala, – automobilio techninės būklės patikrinimas.

„Nors pirminė išorinė apžiūra buvo teigiama, mechanikai vis vien turi užtikrinti, kad automobilis būtų visiškai paruoštas pirmiesiems ketvirtadienio testams.

Sausio 2-ąją bus planuojama oficialių Dakaro testų diena, ten bus galima išbandyti automobilį po mėnesio kelionės. Tai yra vertinga, nes jei kas nors išlįstų, būtų proga pasitvarkyti iki Dakaro starto“, – artimiausių dienų planus pasakė V.Žala.

Vaizdo įraše, kuriuo buvo pasidalyta socialiniame tinkle, galima matyti, kad išsiilgto automobilio švara su džiaugsmu rūpinasi ir patys lenktynininkai. V.Žala kartu su S.Jurgelėnu rūpestingai šveitė savo MINI, kurio laukia didžiuliai iššūkiai.

Oficialūs Dakaro ralio testai vyks sausio 2 ir 3 dienomis. Štai pirmieji vaizdai iš V.Žalos ir S.Jurgelėno pirmųjų važiavimų:

„Agrorodeo“ komanda Saudo Arabijos smėlynus ir „Mini“ automobilį bandys antrąją naujų metų dieną, o trečiąją skirs technikos patikrai.

Sausio 4 dieną podiumo procedūra oficialiai pradės 2020-ųjų metų Dakaro ralį, o sausio 5-ąją sportininkai išvažiuos į pirmąjį greičio ruožą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas