Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilkyčiuose – finalinė Europos automobilių kroso čempionato etapo diena

Sekmadienį Vilkyčiuose išaušo didžioji Europos autokroso čempionato etapo diena. Po jos paaiškės, kurie lenktynininkai iš Lietuvos išsiveš ne tik etapo taures, bet ir svarbius sezono taškus. Sekmadienį trasoje įvyks likusios kvalifikacijos, vėliau lauks pusfinaliai ir galiausiai – finalinės kovos.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Autokrosas
VIDEO: Pirmoji Europos autokroso čempionato etapo Vilkyčiuose diena

Šeštadienį Europos autokroso čempionato dalyviai įveikė vieną kvalifikaciją, o nacionalinės klasės atstovai trasoje pasirodė du kartus. Sekmadienį nuo ryto jau vyksta antroji kvalifikacija.

11.20 val. numatyta iškilminga varžybų atidarymo ceremonija. Joje dalyviai apsuks parado ratą trasoje, prisistatydami susirinkusiai publikai. Po parado įvyks trečioji kvalifikacija.

14 val. čia prasidės įdomiausia ir dramatiškiausia varžybų dalis, nes prie starto pusfinaliams ir finalams stos Europos autokroso čempionato klasių dalyviai.

Po jų, apie 16 val. į lemiamą kovą rinksis ir Nacionalinės klasės dalyviai. 18 val. numatyta apdovanojimų ceremonija, kurioje į viršų kils nugalėtojų šalių vėliavos, skambės himnai ir liesis šampano purslai.

Kaip jau anksčiau skelbė organizatoriai, prekyba bilietais į renginį vyksta internetu, „Bilietai.lt“ platformoje. Bilietus taip pat bus galima įsigyti ir renginio dienomis atvykus į Vilkyčius, tačiau renginio vietoje jie bus brangesni, todėl autokroso gerbėjams siūloma sutaupyti apsirūpinant bilietais iš anksto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas