Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vytauto gatvę Palangoje užplūdo minios žiūrovų ir tūkstančiai arklio galių

Ketvirtadienį Palangoje, Vytauto gatvėje surengtas „Aurum 1006 km“ lenktynių paradas. Jame savo automobilius išrikiavo ir publikai pristatė visos dvidešimt ekipų, startuosiančių šių metų lenktynėse. Čia taip pat buvo surengtas ir komandų pristatymas.

Jubiliejinėse „Aurum 1006 km lenktynėse“ varžysis 72 vairuotojai ir 20 komandų vadovų, atstovaujančių aštuonioms šalims – Airijai, Didžiajai Britanijai, Nyderlandams, Danijai, Šveicarijai, Estijai, Latvijai ir Lietuvai.

VIDEO: Palangos Aurum 1006 km lenktynių paslaptys: ar padės laimėti Le Mano žvaigždės, greitų automobilių spalvos, gražiausia šukuosena ir rekordų kaina

Pirmą kartą lenktynių miestelyje plevėsuos Šveicarijos vėliava. Prie starto linijos – dvi dešimtys komandų su puikiai parengtais, galingais automobiliais.

Trečiadienį įveikę administracinės ir techninės komisijos formalumus ketvirtadienį dalyviai susirinko į Vytauto gatvę Palangoje. Čia tradiciškai vyksta dalyvių paradas.

Tai vienintelė proga žiūrovams iš arti pamatyti ir paliesti pačius greičiausius automobilius, pabendrauti su savo palaikomų ekipų vairuotojais.

Galios antplūdžiu alsuojančiame lenktynių autoparke dominuoja įvairių modifikacijų „Porsche“ automobiliai, kurių – net 8. Antroji pagal gausą vieta atitenka „Audi“ markei, kurių bus 4.

Šiemet važiuos po du „Lamborghini“ ir BMW, po vieną „Seat Leon“, „Mercedes-Benz AMG GT3 Evo“, „Cupra“ ir „LADA 2104“.

Po dalyvių parado tradiciškai rengiamos ir „Dynami:t Super Sprint“ lenktynės. Jose komandoms reikia kuo greičiau įveikti šimto metrų atstumą ir sustoti finišo bazėje. Ši renginio dalis Vytauto gatvėje prasidės 12 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus