Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Išskirtinė transliacija: jūsų dėmesiui – ekstremalaus bėgimo varžybos (nuo 18 val.)

Šiandien nuo 18 val. „SportoTV.lt“ bei naujienų tinklalapio 15min.lt transliacijų gerbėja galės išvysti bene nutrūktgalviškiausią sporto renginį Lietuvoje – „General Financing“ ekstremalų bėgimą.
2012-ųjų varžybų akimirka
2012-ųjų varžybų akimirka / sportotv.lt nuotr.
Temos: 1 Transliacija

Asfalto šiose varžybose nebus visai. Visa distancija (galima rinktis 5, 10 arba 15 km nuotolius) drieksis pamusės kaimo pievomis, miško takeliais ir keliukais, samanomis ir pelkėmis. Štai kodėl bėgimas pavadintas ekstremaliu. 

„Skirtingai nuo įvairių multisporto varžybų, kuriose dalyviams reikia išbandyti įvairias sporto šakas – plaukimą, irklavimą, kopimą į kalnus, riedučius ir pan. – mūsų bėgime bus tik bėgimas. Bet varžybų distancija – labai įvairi. Bėgti tikrai pavyks ne visur – kai kur reikės bristi per vandenį, kai kur – brautis per krūmynus, kai kur – išsikapstyti iš pelkių. Bet jokių papildomo inventoriaus nereikės – visą nuotolį dalyviai įveiks savo kojomis“, – pasakoja jau antrus metus iš eilės šias varžybas organizuojantis Evaldas Martinka, asociacijos „Sporto renginiai“ vadovas.

2012 m., kai tokios ekstremalaus bėgimo varžybos vyko pirmą kartą, prie starto linijos stojo apie 150 žmonių. Jie nepabijojo kovoti ne tik su savo nuovargiu, bet ir su žmogaus mažai paliestame Pamusės regione esančiomis natūraliomis kliūtimis, organiztoriai į maršrutą įtraukė ir papildomų dirbtinių apsunkinančių elementų. 

2012 m. vykusio ekstremalaus bėgimo 5 km nuotolyje nugalėjo Svajūnas Ambrazas, o 10 km pirmasis įveikė baltarusis Michailas Bratuchinas.  

Ekstremalaus bėgimo transliaciją nuo 18 val. transliuos internetinė sporto transliacijų televizija „SportoTV.lt“ bei naujienų tinklalapis 15min.lt. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius