Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sprogimai Dniepropetrovske neišgąsdino UEFA: tikime, jog saugumas „Euro 2012“ metu Ukrainoje bus užtikrintas

Praėjusios savaitės pabaigoje Dniepropetrovsko miestą Ukrainoje sudrebino net keli sprogimai. Nepaisant šių įvykių, UEFA nemato jokių pavojaus ženklų, kurie galėtų kelti nerimą dėl saugumo Europos futbolo čempionato metu.
Michelis Platini
Michelis Platini / Scanpix/AP nuotr.

Primename, jog balandžio 27 dieną sprogimai nugriaudėjo vienoje Dniepropetrovsko tramvajaus stotelėje, šalia Globos parko, šalia operos teatro, prie geležinkelio stoties ir kino teatro „Rodina“.

Iš pradžių buvo planuota, kad ir Dniepropetrovske vyks čempionato varžybos, tačiau vėliau buvo nuspręsta rungtynes perkelti į Charchovą. 

Dniepropetrovskas yra už 380 km nuo Kijevo, kur vyks finalinės „Euro 2012“ rungtynės, ir apie 210 km nuo Donecko, kur birželio 11 dieną vyks atidarymo mačas tarp Anglijos ir Prancūzijos.

„UEFA buvo informuota apie sprogimus Dniepropetrovske ir laukia išsamesnių tyrimų rezultatų. Mintimis mes esame su sužeistaisiais ir linkime jiems kuo greičiau pasveikti.

Šis įvykis nesumažino UEFA pasitikėjimo Ukraina, tikime, kad šalis, kaip ir žadėjo, užtikrins saugumą „Euro 2012“ metu, kad futbolo renginys praeitų sklandžiai ir šventiškai“, – tokią poziciją UEFA išdėstė oficialiame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas