Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Rusijos rinktinės žaidėju Igoriu Denisovu geriau neprasidėti – primuš

Igorį Denisovą būtų galima vadinti rusų Marku van Bommeliu. Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipos saugas buvo įsivėlęs į ne vieną incidentą tiek aikštėje, tiek už jos ribų. Kartą jis susimušė su Maskvos „Spartak“ treneriu Valerijumi Karpinu, atsisakė prisijungti prie nacionalinės ekipos prieš 2008 metų Europos čempionatą, kitą kartą susimušė su komandos draugu. Yra mušęsis ir su vairavimo instruktoriumi bei keliais apsaugininkais, rašo „The Guardian“.
Rusijos futbolininkas Igoris Denisovas garsėja nevaldomu elgesiu.
Rusijos futbolininkas Igoris Denisovas garsėja nevaldomu elgesiu. / "The Guardian"

Tačiau Igoris yra ir labai geras šachmatininkas, o tai veikiausiai nustebins tuos, kurie apie šį žaidėją galvoja tik kaip apie kietą vyruką. I.Denisovas augina du pitbulius ir niekada neduoda interviu.

Kapitonas Andrejus Aršavinas žaisdamas Anglijoje „The Guardian“ svetainėje turėjo specialią savo klausimų ir atsakymų sekciją.

„Sveiki. Man 25 metai, tačiau aš vis dar netekėjusi. Mano tėvai dėl to labai nerimauja. Jie sako, kad galiu likti senmergė. Tačiau aš dar nenoriu tekėti. Ką turiu daryti?“ – klausė futbolininko viena mergina.

„Manau, kad galiu tau padėti. Visų pirma, turi susirasti nevalyvą užkietėjusį alkoholiką. Po to, kai jį suradai, turi įtikinti jį tave „vesti“. Manau, kad už mažą pinigų sumą jis sutiks ir atliks tavo sužadėtinio vaidmenį :) Galiausiai atsivesk jį į namus. Pasakyk savo tėvams, kad jis gyvens su tavimi :); Manau, kad kitą kartą tavo tėvai labiau pagalvos prieš primesdami savo nuomonę tau“ – toks buvo A.Aršavino atsakymas.

Kai Jurijus Žirkovas persikėlė į Londono „Chelsea“, o jo žmona vis dar laukė Didžiosios Britanijos vizos, J.Žirkovas valandų valandas praleisdavo vienoje vakarų Londone veikiančioje „Dolce & Gabbana“ parduotuvėje. Mat vienas parduotuvės darbuotojas kalbėjo rusiškai, o Jurijus nemokėjo nė žodžio angliškai. Taip tęsėsi tris mėnesius.

2005 metais Rusijos iki 21 metų rinktinė, kurios nemaža dalis žaidėjų dabar atstovauja nacionalinei vienuolikei, žaidė vienas gėdingiausių rungtynių savo istorijoje. Jiems reikėjo įveikti Daniją, tačiau, atsilikinėdami 2:1, rusai tiesiog pradėjo siautėti: Igoris Akinfejevas, palikęs vartus, baudos aikštelėje sutrypė oponentą ir užsidirbo vienuolikos metrų baudinį į savo vartus,

J.Žirkovas nusivilko marškinėlius ir pasiūlė juos šoniniam arbitrui. Iš viso penki Rusijos futbolininkai išvydo prieš save raudoną kortelę. Tarp jų buvo ir vienas atsarginis.

Bet labiausiai nustebino I.Bystrovas, kuris po rungtynių pademonstravo, kad geografijos pamokose mokykloje jis nebuvo pats stropiausias mokinys. „Kaip rungtynėms prieš Skandinavijos ekipą jie gali paskirti teisėją iš Skandinavijos?“ – širdo I.Bystrovas. Teisėjas Alanas Kelly buvo iš Airijos.

Vartininkas Igoris Akinfejevas kartais dainuoja. Maskvos CSKA ir Rusijos rinktinės vartų sargas yra artimas popžvaigždės Sergejaus Žukovo, dainavusio grupėje „Ruki Verch“, draugas. Kartu su grupe Igoris net įrašė vieną dainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas