Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Arvydas Sabonis nedramatizuoja „centro“ Jono Valančiūno vėlavimo į Lietuvos rinktinę

Ketvirtadienį, tęsdama ilgalaikį krepšinio rėmimą Lietuvoje, bendrovė „Sostena“ Kaune pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos krepšinio federacija. Sutarties pasirašymo metu Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis neišvengė klausimų apie rinktinę ir J.Valančiūno situaciją. Prezidentas pareiškė, kad nieko baisaus, jog „centras" Jonas Valančiūnas vėluoja į nacionalinės rinktinės stovyklą.
Lietuvos krepšinio federacija važinės „Renault“
Lietuvos krepšinio federacija važinės „Renault“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Oficialius dokumentus pasirašė „Sostena“ prezidentas Donetas Karčiauskas ir A.Sabonis. Renginyje dalyvavo ir kompanijos „Renault“ direktorius Baltijos šalims Miroslawas Dąbrowskis bei keli garsūs Lietuvos krepšininkai.

Ketverių metų sutartį pasirašanti bendrovė aprūpins Lietuvos krepšinio federaciją 10 naujų „Renault Megane“ ir „Renault Laguna“ automobilių. 

„Naujais „Renault” dar nevažinėjau, bet kai žaidžiau Madride, teko važinėti. Tiksliai neprisimenu modelio, greičiausiai važinėjau su „Megane", – pasakojo A.Sabonis. – Tais laikais tai buvo kosmosas – labai didelis skirtumas palyginti su rusiška „Volga”. Kai grįžau namo ir vėl sėdau prie „Volga“, nebesupratau, kas darosi.”

Renginyje nebuvo pamiršta ir Lietuvos rinktinės bei Jono Valančiūno situacija. Paklaustas, kaip vertina faktą, kad „Toronto Raptors" neišleido Lietuvos centro laiku atvykti į rinktinės stovyklą, A.Sabonis sakė: „Jis atvažiuos ir dalyvaus stovykloje, jokios problemos čia nėra. Juolab, kad dar kažkokią traumą turi. Aišku, kiekvienas treneris nori matyti žaidėjus kuo anksčiau, bet yra kaip yra, ir nieko čia tragiško.“

Paklaustas, kaip vertina „Toronto Raptors” klubo elgesį, buvęs krepšininkas teigė nematantis čia nieko arogantiško ir dramatiško: „Klubas išleidžia žmogų, jis atvažiuoja. Turėjo vasaros lygą, sportavo, viskas yra normalu. Tiesa, man žaidžiant NBA klube tokių dalykų nebuvo. Baigdavau sezoną ir važiuodavau namo, niekas taip nekontroliavo. Laikai keičiasi."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas