Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Conte dilema: dalyvavusieji pasaulio čempionate nežais?

Gruodžio 26 dieną sugrįšianti Anglijos futbolo „Premier“ lyga komandų treneriams kelia galvos skausmą dėl pasaulio futbolo čempionate dalyvavusių žaidėjų sportinės formos.
Antonio Conte ir Harry Kane'as
Antonio Conte ir Harry Kane'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Futbolas Sportas

Anglijos „Premier“ lygoje pirmadienį bus sužaistos 7 rungtynės, o pirmieji į kovą 14 val. 30 min. stos „Brentford“ ir „Tottenham“.

Pastarosios komandos vyriausiasis treneris Antonio Conte sako, kad tikrai į aikštę neleis pasaulio čempionato finale prieš savaitę žaidusių prancūzo Hugo Lloriso ir argentiniečio Cristiano Romero.

Tačiau gali būti, kad aikštėje nepasirodys ir kiti pasaulio čempionate dalyvavę „Tottenham“ nariai, kurių Londono klube yra net 12.

„Aš nesu laimingas, – rungtynių išvakarėse pareiškė A.Conte. – Viena vertus, tai, kad turėjo 12 žaidėjų pasaulio čempionate, rodo, kad klubas eina teisingu keliu. Tačiau tų žaidėjų fizinė forma dabar nėra geriausia, neįmanoma jiems suteikti daugiau poilsio. Tuo metu žaidėjų, su kuriais gerai dirbome 4 savaites, taktinis ir fizinis pasirengimas yra puikus.

Dabar jų lygis yra aukštesnis nei tų žaidėjų, kurie dalyvavo pasaulio čempionate. Prieš rungtynes su „Brentford“ turėsiu priimti geriausią sprendimą. Vienoje svarstyklių pusėje turiu žaidėjus, su kuriais per 4 savaites gerai padirbėjome, o kitoje – žaidėjus, kurie dirbo pasaulio čempionate ir nėra geriausios formos.“

Pirmadienį 17 val. savo rungtynes dar žais „Crystal Palace“ ir „Fulham“, „Everton“ ir „Wolverhampton“, „Leicester“ ir „Newcastle“ bei „Southampton“ ir „Brighton“, 19.30 val. aikštėje pasirodys „Aston Villa“ ir „Liverpool“, o 22 val. – „Arsenal“ ir „West Ham“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas