Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Andriaus Skerlos ateitis Kauno rajone – miglota: „Tikslas nepasiektas“

Andrius Skerla prieš metus suraitė parašą ant trejų metų sutarties su Kauno rajono „Hegelmann“, tačiau ilgalaikiai santykiai gali greitai nutrūkti.
Andrius Skerla
Andrius Skerla / VKfoto/fchegelmann.com nuotr.

Prieš paskutinį A lygos turą Kauno rajono komanda turėjo šansą, pergalės prieš „Kauno Žalgirį“ atveju, užimti trečią vietą ir iškovoti vietą UEFA Konferencijų lygos atrankoje.

Vis dėlto paskutinis mūšis buvo pralaimėtas 2:4, „Hegelmann“ finišavo penktoje vietoje, o sportas.lt penktadienį pranešė, jog A.Skerlos parašo laukia laipteliu aukščiau sezoną pabaigęs „Kauno Žalgiris“.

15min susisiekė su „Hegelmann“ klubo prezidentu Dainiumi Šumausku.

„Andrius Skerla dar dvejiems metams turi su mumis kontraktą. Tokia ir situacija“, – sakė vienas klubo vadovų.

Tačiau pridūrė, kad kitą savaitę laukia pokalbis su treneriu, po kurio bus priimti galutiniai sprendimai.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Dainius Šumauskas
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Dainius Šumauskas

„Šiai dienai jis nėra Lietuvoje. Kai grįš, turėsime susitikimą: aš, klubo vadovybė, treneris. Pasikalbėsime, kaip toliau tęsti bendradarbiavimą, o gal ir atsisveikinti. Susėsime, pakalbėsime apie tikslus nepasiektus, apie planus, kaip mes matome viziją. Jei viskas sutaps, kontraktas vis dar yra galiojantis“, – teigė D.Šumauskas.

„Hegelmann“ prezidentas vardino nesėkmingus šio sezono rezultatus: sutriuškinimą prieš „Shkupi“ ekipą 0:5 namuose Konferencijų lygoje, ankstyvą pasitraukimą iš LFF taurės, kuomet aštuntfinalyje buvo pralaimėta „Riteriams“ 0:3, taip pat ir penktąją vietą A lygoje, nors keliamas tikslas buvo medaliai.

nuotr. Elijus Kniežauskas/fchegelmann.com/Andrius Skerla
nuotr. Elijus Kniežauskas/fchegelmann.com/Andrius Skerla

„Tikslas nepasiektas. Toks sezonas, kaip sakant... Netenkina klubo vadovybės. Kalbėsimės, kaip toliau viziją matome. O gal paspausim vienas kitam ranką ir padėkosim. Tačiau mes šiai dienai linkę pasilikti. Vaikšto informacija spaudoje, kad jau kažkas laukia parašo, bet jo dar dviejų metų kontraktas galioja“, – sakė D.Šumauskas.

„Hegelmann“ prezidentas pridūrė, kad sutarties nutraukimas galimas tik abipusiu sutarimu. Jei klubas to padaryti nenorės, tuomet yra numatyta išpirkos suma.

A.Skerla Kauno rajono komandai diriguoja nuo 2021-ųjų. Pirmąjį sezoną jis užbaigė penktoje, antrąjį – ketvirtoje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas