Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Anglai – sustabdyti: neišraiškingos lygiosios su Danijos rinktine

Europos futbolo čempionate per antrąsias šios dienos rungtynes Anglijos ir Danijos rinktinės Frankfurte C grupės 2 turo dvikovą baigė lygiosiomis 1:1 (1:1).

Mačą geriau pradėjo Anglijos rinktinė ir jau 13 min. Philui Fodenui pritrūko tik šiek tiek tikslumo, kad savo efektingą reidą į danų baudos aikštelę užbaigtų įvarčiu.

Futbolo gimtinės atstovai savo pasiekė 18 min., kai Kyle'as Walkeris dešiniajame krašte apvogė užsižiopsojusį Victorą Kristianseną, o po perdavimo į baudos aikštelę kamuolys patogiai atšoko Harry Kane'ui. Puolėjas idealios progos nepraleido ir išvedė savo komandą į priekį.

Įvartis pažadino Danijos rinktinę, kuri ėmė aktyviau ieškoti laimės prie varžovų vartų. Paieškas vainikavo nuostabus tolimas Morteno Hjulmando smūgis 34 min. Po dano šūvio kamuolys nuo tolimo anglų vartų virpsto atšoko į tinklą ir rezultatas tapo lygus – 1:1.

Antrojo kėlinio pradžioje vėl kiek aktyvesnė buvo Anglijos komanda. 53 min. Bukayo Saka nepataikė į vartus smūgiu galva, o 56 min. P.Fodenas smūgiu iš už baudos aikštelės ribų sudrebino danų vartų virpstą.

71 min. Kasperas Schmeichelis gelbėjo savo komandą po Ollie Watkinso smūgio iš aštraus kampo, o 85 min. svarstyklės galėjo pakrypti į kitą pusę, jei Pierre-Emile Hojbjergas būtų tiksliau smūgiavęs iš už baudos aikštelės ribų.

Vis dėlto komandoms teko tenkintis lygiosiomis. Po jų anglai savo sąskaitoje turi 4 taškus ir toliau pirmauja C grupėje, o 2 taškus turintys danai dalijasi šią poziciją su slovėnais. Ketvirti lieka tik tašką turintys serbai.

Šiandien per pirmąsias rungtynes Slovėnijos ir Serbijos rinktinės savo dvikovą baigė taip pat lygiosiomis 1:1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius