Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijoje – tragiškai atliktas 11 metrų baudinys, galėjęs išplėšti lygiąsias

Anglijos „Premier“ lygoje šeštadienį susirėmė dvi antroje turnyrinės lentelės dalyje įsitaisiusios komandos, tapusios labai intriguojančios ir kiek kurioziškos rungtynių pabaigos liudininkėmis. Londono „West Ham“ namuose 1:0 palaužė to paties miesto „Fulham“, o už tai gali padėkoti varžovų futbolininkui Ademola Lookmanui.
Lemtingas 11 metrų baudinys rungtynėse tarp „West Ham“ ir „Fulham“
Lemtingas 11 metrų baudinys rungtynėse tarp „West Ham“ ir „Fulham“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Premier lyga

Nors rungtynės pasižymėjo atviru futbolu, susitikimo pabaigoje abi komandos greičiausiai buvo susitaikiusios su nulinėmis lygiosiomis.

Visgi pirmą pridėtą antrojo kėlinio minutę grėsmingą ataką surengę „plaktukai“ išsiveržė į priekį, kuomet po Saido Benrahma perdavimo įvartį pelnė Tomas Součekas.

„Fulham“ vienuolikė likusį laiką metė visas pajėgas į puolimą ir galiausiai pasiekė savo – po VAR peržiūros teisėjas skyrė 11 metrų baudinį į šeimininkų vartus.

Jį 90+8 min. stojo mušti ne patyręs puolėjas Aleksandras Mitrovičius, kartą šiame sezone jau prašovęs, bet 23-ejų Ademola Lookmanas, apgavęs ne varžovų vartininką, o patį save.

Jaunasis anglas pabandė smūgiuoti garsiuoju „Panenka“ stiliumi, tačiau smūgis buvo nevykęs, o likęs savo vietoje stovėti Lukašas Fabianskis nesunkiai sugavo kamuolį.

„Esu nusivylęs ir labai piktas, – po mačo kalbėjo „Fulham“ bosas Scottas Parkeris. – Tu negali mušti tokių baudinių ir jis tai žino. Ademola yra jaunas žaidėjas ir vis dar mokosi.“

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai