Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Anglijos lygoje kentėjo favoritai – klupo abu Mančesterio klubai ir „Liverpool“

Anglijos futbolo čempionate netrūko netikėtų rezultatų šeštadienį.

Pirmasis „Manchester City“ pralaimėjimas

„Manchester City“ pergalių serija nutrūko, kai Anglijos čempionų titulą ginantis ir šį sezoną pirmaujantis klubas šeštadienį išvykoje 1:2 nusileido „Wolverhampton Wanderers“.

Ankstyvas (13 min.) Rubeno Diaso įvartis į savus vartus buvo atsvertas nuostabiai išpildytu Juliano Alvarezo baudos smūgiu (58 min.), bet lemiamą įvartį 66 minutę šeimininkams pelnė Hwang Hee-chanas.

Dėl vieno mačo diskvalifikacijos iš šalies rungtynes stebėjęs Pepas Guardiola liko nusivylęs, kaip ir „City“ naujokas Matheusas Nunesas – portugalas praėjusį mėnesį buvo perpirktas būtent iš „Wolves“ už 53 mln. svarų ir buvo nušvilpiamas ties kiekvienu kamuolio prisilietimu, kol buvo pakeistas per pertrauką.

Prasčiausias „Manchester United“ startas per 34 metus

„Manchester City“ liko Anglijos lygos viršūnėje, o kitas Mančesterio klubas išgyvena prasčiausią sezono startą per 34 metus.

„Manchester United“ patyrė antrą pralaimėjimą namie iš eilės, kai 0:1 nusileido „Crystal Palace“.

Joachimo Andersono puikūs smūgis lėmė pergalę svečiams, kurie atsilygino už pralaimėjimą 0:3 tai pačiai Mančesterio komandai „Carabao Cup“ varžybose prieš penkias dienas.

Per 7 mačus tik 9 taškus surinkę „Manchester United“ futbolininkai rikiuojasi tik dešimti. Pastarąjį sykį taip prastai „raudonieji velniai“ startavo 1989-1990 metų sezoną.

„Aš suprantu (švilpimą), – paklaustas apie žiūrovų reiškiamą nepasitenkinimą sakė „Manchester United“ treneris Erikas Ten Hagas. – Kai mes žaidžiame namie ar išvykoje, kai žaidžiame su „Crystal Palace“, mes turime laimėti.

Su visa pagarba, žinojau, kad kiekvienas mačas yra sunkus, mes turime žaisti kaip galime geriau, ir aš suprantu, kad sirgaliai tikisi pergalės, o mes nelaimėjome. Mes pralaimėjome.

Žinoma, esame susirūpinę, turime būti labiau nuoseklūs. Reikia gauti seriją pergalių, mes turime žaisti geriau nei dabar.“

Drama „Tottenham Hotspur“ ir „Liverpool“ mače

Į antrą vietą pakilo „Tottenham Hotspur“ futbolininkai, savo aikštėje per teisėjo pridėtą laiką 2:1 palaužę „Liverpool“, kuris lieka ketvirtas.

Joelio Matipo įvartis į savus vartus sugriovė Liverpulio komandos šansus, kai ji gynėsi, likusi su devyniais žaidėjais aikštėje.

„Liverpool“ sulaukė dviejų kontroversiškų raudonų kortelių, – iš pradžių 26 minutę Curtis Jonesas, o paskui ir Diogo Jota (69 min.) turėjo palikti aikštę. Paskutines 20 minučių svečiai žaidė devyniese.

Aikštėje pirmasis pasižymėjo „Tottenham“ kapitonas Son Heung-minas (36 min.), bet Liverpulio ekipa išlygino rezultatą kėlinio pabaigoje, Cody Gakpo pelnius įvartį, bet ir susižeidus tuo pačiu metu – Nyderlandų puolėjas nebepasirodė antrojoje mačo dalyje.

Daugumoje žaidę „Tottenham“ futbolininkai spaudė, kūrė daugiau progų antrajame kėlinyje, bet vartininkas Alissonas laikė lygų rezultatą iki paskutinės akimirkos, kai J.Matipas įsimušė Pedro Porro skersavus kamuolį.

Tai buvo pirmasis Jurgeno Kloppo treniruojamo „Liveroool“ pralaimėjimas šį sezoną, o Ange Postecoglou vadovaujamas Londono klubas lieka nepralaimėjęs šiame čempionate.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas