Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ant istorinio slenksčio atsidūrusio „Panevėžio“ strategas: „Unikalus momentas“

Ant istorinio slenksčio – patekimo į UEFA Konferencijų lygos grupių etapą – atsidūręs „Panevėžys“ pasitinka daugkartinį Velso čempioną.

Osvestrio „The New Saints“ klubą apibūdinęs belgas Stijnas Vrevenas išskyrė dvikovos svarbą tiek kiekvienam futbolininkui, tiek sau pačiam.

„Išskirtinis momentas klubui, tai gali būti unikalus momentas, nes kaip „Panevėžio“ klubas pirmą kartą galime patekti į Konferencijų lygos grupių etapą, tai yra didelis dalykas“, – fk-panevezys.lt svetainei artėjančią dvikovą apžvelgė S.Vrevenas.

fk-panevezys.lt nuotr./Stijnas Vrevenas
fk-panevezys.lt nuotr./Stijnas Vrevenas

„Galime sukurti istoriją, ką aš pasakiau žaidėjams, jie gali per savo likusią gyvenimo dalį tapti istorijos dalimi. Tai didelis momentas, tačiau neturime būti sunerimę, tai futbolas – gali laimėti, pralaimėti, sužaisti lygiosiomis, bet žinome, kad tai didelis dalykas ir kaip futbolininkas ar treneris kasmet nepatenki į Konferencijų lygos grupių etapą.

Matome, kas gali būti oponentais ten – „Chelsea“, „Fiorentina“, kalbame apie didelius klubus, tad būtų fantastiška tą pasiekti. Laukiame dvejų sunkių rungtynių su oponentu iš Velso. Žinome, kad jie kiekvieną kartą žaidžia pilni noro, su didelėmis širdimis ir taip pat gali žaisti futbolą. Nebus lengva, tačiau niekas nėra neįmanoma, viskas priklauso nuo mūsų, turime žiūrėti į save, sužaisti dvejas tobulas rungtynes su kamuoliu ir be jo.

Kaip treneris laukiu tokių rungtynių įrodant, kodėl dirbame sunkiai, kad pasiektume tokius tikslus. Taip pat esu sujaudintas būti ketvirtadienio rungtynėse. Turime pasitikėjimo, jog galime patekti į kitą etapą“, – teigė S.Vrevenas.

Aukštaitijos ekipos vairininkas taip pat atsakė į klausimą, ar jo kariauną gali slėgti papildomas jaudulys prieš tokios svarbos rungtynes.

Jagiellonia.pl nuotr./Stijnas Vrevenas
Jagiellonia.pl nuotr./Stijnas Vrevenas

„Visada sunku pasakyti, ar žaidėjai jaučia didesnį jaudulį. Kalbėjome vakar apie tai – neturime tiek daug žaidėjų, kurie parodė savo dideles emocijas. Kaip treneriui yra pakankamai sunku, kaip jie jaučiasi, ar per daug susijaudinę, ar atsipalaidavę, ar blogos formos, visada sunku pasakyti. Kalbėjome apie tai, kad tai tik futbolas. Svarbiausia dabar šiame momente savo gyvenimuose sužaisti tokias rungtynes, todėl esame futbolininkai ir treneriai, kad pasiektume tikslus ir tai yra unikalus tikslas, kurį galime pasiekti, – kalbėjo S. Vrevenas.

– Ar turime būti kiek susijaudinę? Taip, nes šiek tiek jaudulio nėra blogai, jei daugiau – tada problema. Kaip sakiau, tai futbolas, jis turi kažką gražaus ir turime parodyti daug entuziazmo, dvasios, noro, kad patektume į kitą etapą. Tikiuosi, jog tai bus tokie dalykai, kurie labiau jaudins, kels entuziazmą ir parodysime tai aikštėje“.

Pirmasis Lietuvos ir Velso čempionų susitikimas įvyks rugpjūčio 23 dieną, ketvirtadienį. Dvikova LFF stadione prasidės 19.30 val.

Atsakomoji po savaitės vyks Velse.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“ studijoje ir VAR kambaryje: kas su Bendruomenės skydu, o kas ant jo?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai