Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aršavinas ir „Real”: koją kiša konjakas

Kai kurie Madrido „Real” futbolo klubo vadybininkai patarė komandos vadovams atsisakyti planų įsigyti Rusijos rinktinės bei Sankt Peterburgo „Zenit” žaidėją Andrejų Aršaviną. Jie netiesiogiai įspėjo komandos vadovus dėl per didelės ruso meilės stipriesiems gėrimams.
Andrejus Aršavinas tokių kadrų nevengia...
Andrejus Aršavinas tokių kadrų nevengia...

Tinklalapis life.ru ironiškai pastebi, kad oponentų priekaištai A.Aršavino atžvilgiu yra visiškai absurdiški – mat Ispanija patenka tarp 5 daugiausia alkoholio vartojančių didžiųjų Europos šalių (kartu su Suomija, Prancūzija, Italija ir, žinoma, Rusija). Tačiau būtent A.Aršavinui pikti liežuviai lipdo alkoholiko etiketę – žiūrint Rusijos kanonais, tai visiškai neįmanoma.

Pasak karališkajam klubui artimų Ispanijos žurnalistų, klubo vadybininkai jau seniai rengia A.Aršavino dosjė. Pirmą kartą futbolininko polinkius į svaigalus buvo pastebėtas dar pernai, prieš Europos čempionato atrankos rungtynes tarp Rusijos ir Izraelio rinktinių. Tos rungtynės rusams buvo lemiamos. Rungtynių išvakarėse Sankt Peterburgo „Zenit“ iškovojo šalies čempionato auksą, tad sekliai pastebėjo, jog skirtingai nuo komandos draugų, A.Aršavinas vartoja itin daug gaiviųjų gėrimų. Visa tai buvo kruopščiai užfiksuota asmeninėje byloje. Galima diskutuoti, kiek tiesios, tačiau Rusijos rinktinė tas rungtynes pralaimėjo, o A.Aršavinas, švelniai sakant, po aikštelę vaikščiojo.

Nuo Ispanijos klubo vadybininkų akių ir ausų nepavyko nuslėti ir fakto, jog Europos čempionato metu futbolininkas su draugų kompanija buvo pastebėtas restorane – čia sportininkas visiems girdint užsisakė konjako. Ir visa tai buvo lemiamų grupės rungtynių su Švedija išvakarėse.

Pastarasis A.Aršavino vizitas į Maskvą praėjusią savaitę taip pat pakurstė aistras ir pažymėtas konjako buteliu – futbolininkas dalyvavo viešiųjų ryšių akcijoje, kurios metu turėjo dalyti autografus vaikams. Atvykęs į renginį trečią valandą dienos, pas jaunuosius gerbėjus žvaigždė nusileido tik pusė šešių. Visą tą laiką futbolininkas leido banketų salėje su rinktine publika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi