Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Arsenal“ atsakė „Manchester City“ identiška pergale

Anglijos futbolo „Premier“ lygoje šeštadienį tvirtą pergalę iškovojo ir lygoje pirmaujantis Londono „Arsenal“.
Granitas Xhaka
Granitas Xhaka / REUTERS nuotr.

„Kanonieriai“ savo aikštėje sudorojo „Leeds“ 4:1 (1:0) ir vėl padidino atotrūkį nuo „Manchester City“ iki 8 taškų. Londono klubas dabar turi 72 taškus (29 rungtynės), o Mančesterio – 64 (28).

Čempionato lyderiams šeštadienį du įvarčius pelnė Gabrielis Jesusas (35 ir 55 min.), po vieną – Benas White‘as (47) ir Granitas Xhaka (84).

Lydso komandoje pasižymėjo Rasmusas Kristensenas (76). „Leeds“ šiuo metu turi 26 taškus ir turnyro lentelėje žengia 16-as.

Per pirmąsias dienos rungtynes „Manchester City“ namie tokiu pat rezultatu 4:1 (1:1) nugalėjo „Liverpool“ (42 taškai). Tuo iš karto pasinaudojo „Brighton“ (43) bei „Brentford“ (43), tarpusavyje sužaidusios rezultatyviomis lygiosiomis 3:3 (2:2) bei nustūmusios Liverpulio komandą iš 6 vietos į 8-ąją.

Brentfordo ekipa per šias rungtynes triskart pirmavo po Pontuso Janssono (10), Ivano Toney (22) ir Ethano Pinnocko (49) įvarčių, bet Braitono komandai rezultatą kaskart lygino Kaoru Mitoma (21), Danny Welbeckas (28) ir Alecisas Mac Allisteris (90).

Dar vieną pažeminimą patyrė Londono „Cheslea“, šiandien namie 0:2 (0:1) pralaimėjęs Birmingamo „Aston Villa“ komandai. Per kitas rungtynes „Bournemouth“ savo stadione įveikė „Fulham“ futbolininkus 2:1 (0:1), „Nottingham“ ir „Wolverhampton“ sužaidė lygiosiomis 1:1 (1:0), o „Crystal Palace“ palaužė „Leicester“ komandą 2:1 (0:0).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas