Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artėja atomazga: „Bayern“ už R.Lewandowskį turėtų gauti 50 mln.

Sporto pasaulis dūzgia – visi įprastai patikimais laikomi šaltiniai trimituoja, kad Miuncheno „Bayern“ sutiko paleisti puolėją Robertą Lewandowskį į „Barcelona“.
Robertas Lewandowskis
Robertas Lewandowskis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Futbolas Sportas

Teigiama, kad Ispanijos vicečempionai už lenką sumokės 50 mln. eurų.

R.Lewandowskis dar gegužės viduryje paskelbė, kad nepratęs sutarties su Miucheno klubu, o netrukus tapo aišku ir tai, kad geidžiamiausia nauja lenko karjeros stotelė yra „Barcelona“.

Teigiama, kad „Bayern“ keletą kartų atmetė katalonų pasiūlymus, tačiau dabar visi futbolo naujienų šaltiniai tvirtina, kad bavarai pagaliau pasielgė kitaip. Apie tai paskelbė ir pranešimais apie naujienas pagarsėjęs Italijos futbolo žurnalistas Fabrizio Romano, panaudojęs savo firminį „Here we go“.

„Bild“ žurnalistas Christianas Falkas teigia, kad „Barcelona“ Miucheno klubui pateikė tris pasiūlymas, o „Bayern“ pasirinko 45 min. perėjimo mokestį ir dar 5 mln. kaip priedus.

Savo ruožtu Lenkijos žurnalistas Tomaszas Wlodarczykas tvirtina, kad „Barcelona“ su R.Lewandowskiu pasirašys 4 metų kontraktą, nors anksčiau buvo kalbama apie 3 metų sutartį.

Ispanijos žurnalistas Gerardas Romero teigia, kad apie perėjimą oficialiai bus paskelbta vėliausiai pirmadienį, tačiau tai gali būti padaryta dar šiandien.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas