Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 08 27 /13:57

Artėja prie „Manchester City“ – C.Ronaldo praleido „Juventus“ treniruotę

Penkis kartus geriausio pasaulyje futbolininko – „Auksinio kamuolio“ laimėtojo – Cristiano Ronaldo dienos Italijoje, atrodo, suskaičiuotos. Kalbos apie puolėjo sugrįžimą į Angliją skamba vis garsiau.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak naujausių pranešimų, perėjimo detales derinantis 36-erių portugalas penktadienį nedalyvavo Turino „Juventus“ klubo treniruotėje.

C.Ronaldo buvo atvykęs į „Juventus“ treniruočių bazę, bet esą tik tam, kad atsisveikintų su Turino komandos draugais. Praėjus 40 minučių portugalas sėdo atgal į automobilį ir išvyko.

Teigiama, kad C.Ronaldo yra tvirtai apsisprendęs palikti „Juventus“ klubą ir prašo komandos vadovų jį parduoti. Puolėjo sutartis galioja dar vienerius metus.

Žaidėjas ir jo agentas Jorge Mendesas laukia oficialaus „Manchester City“ pasiūlymo. Skelbiama, kad C.Ronaldo jau bendravo su „City“ treneriu Pepu Guardiola ir sutinka netgi dvigubai susimažinti atlyginimą. Turine jis uždirbdavo 31 mln. eurų per sezoną.

C.Ronaldo persikėlimo tikslas – pabandyti šeštą kartą karjeroje laimėti UEFA Čempionų lygą. „Manchester City“ praėjusį sezoną suklupo Čempionų lygos finale.

„The Athletic“ žurnalistas Samas Lee praneša, kad P.Guardiola nėra tikras, ar C.Ronaldo būtų tobulas papildymas „Manchester City“ komandai, bet esą geriau turės C.Ronaldo, nei jokio puolėjo.

Šią vasarą „Manchester City“ aktyviai viliojo Harry Kane'ą, bet Londono „Tottenham“ nesutiko net ir su 175 mln. eurų pasiūlymu.

Tiesa, didžiausia sandorio kliūtimi lieka išpirka. „Juventus“ už savo žvaigždę tikisi gauti bent 25 mln. eurų kompensaciją, bet „Manchester City“, suprasdami C.Ronaldo norą išvykti, išlaidauti neketina.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo žaidė kitame Mančesterio klube – „United“.
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo žaidė kitame Mančesterio klube – „United“.

Portugalas jau žaidė Anglijoje 2003-2009 metais, bet tai darė kitame Mančesterio klube – „United“.

„Man sunku įsivaizduoti, kad C.Ronaldo gali persikelti į „Manchester City“. Jam to tikrai nereikia, kalbant apie pinigus, bet futbole gali nutikti bet kas“, – galimu perėjimu stebėjosi buvęs portugalo komandos draugas „United“ komandoje Wayne‘as Rooney.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas