Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atėmė taškus iš „Manchester City“, kitą dieną gavo atleidimo lapelį

Anglijos „Premier“ lygoje – pirmasis atleistas vyriausiasis treneris šį sezoną. Nepaisant sėkmingo rezultato antradienio vakarą, neatlaikė „West Brom“ vadovų kantrybė – jie nutarė atsisveikinti su kroatu Slavenu Biličiumi.
Slavenas Biličius
Slavenas Biličius / „Scanpix“ nuotr.

52-erių specialistas prie Vest Bromičo klubo vairo stojo prieš pusantrų metų.

2019-2020 m. sezone jo vadovaujama komanda žaidė antrajame pagal pajėgumą Anglijoje „Championship“ divizione ir užėmusi antrąją vietą pakilo į „Premier“ lygą, bet elitinėje kompanijoje „West Brom“ nesisekė.

Per 13 mačų ši komanda laimėjo tik kartą ir su 7 taškais atsidūrė iškritimo zonoje – tarp 20 komandų „West Brom“ yra 19-ta.

S.Biličiaus neišgelbėjo net ir tai, jog atleidimo išvakarėse jo ekipa pasiekė bene skambiausią sezono rezultatą, kai sužaidė lygiosiomis 1:1 su vienu iš turnyro favoritų „Manchester City“ klubu.

Per futbolininko karjerą tris sezonus „Premier“ lygoje žaidusiam S.Biličiui Vest Bromičas buvo antroji trenerio karjeros stotelė Anglijoje. 2015-2017 m. jis dirigavo „West Ham United“ žaidimui.

Specialistas iš Splito yra treniravęs ir Kroatijos jaunimo ir vyrų rinktines, Splito „Hajduk“, Maskvos „Lokomotiv“, Stambulo „Bešiktaš“ ir „Al-Ittihad“ klubus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas