Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atkaklioje kovoje „Kauno Žalgiris“ ir Gargždų „Banga“ pasidalino po tašką

Dariaus ir Girėno stadione neseniai „FPRO LFF taurės“ turnyro trofėjų kėlę Gargždų „Bangos“ futbolininkai iškovojo dar vieną tašką dvikovoje su „Kauno Žalgiriu“. Komandos trečią kartą šiame „TOPsport A lygos“ sezone sužaidė lygiosiomis rezultatu 1:1 (1:1).
LFF taurės finalas: Gargždų „Banga“ – Kauno rajono „Hegelmann“
LFF taurės finalas: Gargždų „Banga“ – Kauno rajono „Hegelmann“ / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Aikštės šeimininkai jau nuo pat susitikimo pradžios buvo aktyvūs, o tai atsipirko 6-ąją minutę – po puikaus Aldayro Hernandezo perdavimo tiksliu smūgiu pasižymėjo Oyinlola Kayode.

Kėlinio viduryje persvarą padvigubinti galėjo ne tik greta virpsto pykštelėję Antonas Fase ir Fedoras Černychas, bet ir į vartininką Mantą Bertašių smūgiavęs Nidas Vosylius.

32-ąją rungtynių minutę pusiausvyrą atstatė gargždiškiai. Po priverstinio keitimo aikštėje pasirodęs Airesas Sousa sulaukė perdavimo iš Vaido Magdušausko bei pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Artėjant pirmajai rungtynių daliai prie pabaigos labai galingą smūgį atliko F.Černychas, bet puikiai į jį sureagavo M.Bertašius, po kelių akimirkų Jonathanas Tamimi sudrebino vartų virpstą, o svečių žaidėjas V.Magdušauskas iš geros padėties į vartus nepataikė.

Po pertraukos pirmąją pavojingesnę progą sukūrė „Bangos“ ekipa, bet antrą kartą Deivido Mikelionio nuginkluoti A.Sousa nesugebėjo.

86-ąją minutę progą susikūrė žalgiriečiai, tačiau po O.Kayode smūgio apsigynė vartininkas M.Bertašius.

Dar vieną tašką iškovoję gargdiškiai jau turi 41 ir toliau užtikrintai žengia ketvirti, o „Kauno Žalgiris“ su 54 taškais – trečias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito