Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atskleistas planas, kaip apsaugoti Cristiano Ronaldo nuo arešto

Cristiano Ronaldo rizikuoja būti areštuotas, jei įkels koją į Jungtines Valstijas. Dabar Turino „Juventus“ perkelia ikisonines rungtynes į Aziją, kad apsaugotų savo ryškiausią žvaigždę, kaltinamą išprievartavimu, – rašo „New York Times“.
2009 metais užfiksuota, kaip Cristiano Ronaldo ir Kathryn Mayorga leidžia laiką Las Vegaso naktiniame klube.
2009 metais užfiksuota, kaip Cristiano Ronaldo ir Kathryn Mayorga leidžia laiką Las Vegaso naktiniame klube. / „Scanpix“/AP nuotr.

Italijos čempionų komanda buvo laukiama tradiciniame „The International Champions Cup“ turnyre Jungtinėse Valstijose, bet pasirinko Aziją, kur repetuos su tokiais klubais, kaip „Manchester United“ ir „Tottenham Hotspur“.

Remdamasis savo šaltiniais „New York Times“ tvirtino, kad tokius „Juventus“ manevrus lėmė Cristiano Ronaldo teisinė situacija.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo

Portugalijos futbolininkas yra kaltinamas amerikietės Kathryn Mayorga išprievartavimu 2009 metais, tada sumokėjęs 375 tūkst. dolerių jai už tylą.

Skandalas ilgai buvo slepiamas, kol Vokietijos „Der Spiegel“ pernai publikavo straipsnį apie šį įvykį, remdamasis „Football Leaks“ dokumentais bei istoriją papasakojusia K.Mayorga.

Šios moters advokatė Leslie Stovall kelis mėnesius bando prisikviesti C.Ronaldo į teismą, bet pastangos neduoda rezultatų.

JAV pareigūnams kilo sunkumų nustatyti C.Ronaldo adresą Turine, nes, manoma, kad futbolininko adresas buvo išbrauktas iš oficialių duomenų bazės. Italijos pareigūnai neatsiliepė į Las Vegaso policijos užklausimą dėl C.Ronaldo DNR testo.

„Scanpix“/AP nuotr./Cristiano Ronaldo užfiksuotas 2009 metais per vakarėlį Las Vegase su Kathryn Mayorga.
„Scanpix“/AP nuotr./Cristiano Ronaldo užfiksuotas 2009 metais per vakarėlį Las Vegase su Kathryn Mayorga.

Pats C.Ronaldo neigia kaltinimus. Tačiau yra akivaizdu, kad jis rizikuotų keliaudamas į JAV su Turino „Juventus“ – JAV pareigūnai galėtų futbolininką areštuoti.

„Juventus“ spaudos atstovas tvirtino, kad sprendimas keliauti į Rytus yra normalus rengiantis sezonui, nors Turino komanda anksčiau ir žaisdavo Jungtinėse Valstijose. Šiemet Kinijoje arba Singapūre Turino komanda turėtų žaisti su „Manchester United“ ir „Tottenham Hotspur“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo ir
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo ir

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?