Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australijos miestas užsigeidė pabaigti „Premier“ lygos sezoną pas save

Jurgenas Kloppas, Pepas Guardiola, Jose Mourinho ir kiti Anglijos „Premier“ lygos strategai savo auklėtiniams diriguoja kitame kontinente? O kodėl gi ne, sako agentas Gary Williamsas ir ketvirto pagal dydį Australijos miesto Perto senatorius Glennas Sterle'as, siūlydami sezoną pratęsti būtent čia.
„Optus“ stadionas Perto mieste
„Optus“ stadionas Perto mieste / goal.com nuotr.
Temos: 1 Premier lyga

Kol bet kokios sporto varžybos Jungtinėje Karalystėje tebėra uždraustos, Anglijos „Premier“ lygos pratęsimas artimiausiu metu vis dar atrodo pakankamai miglotai.

Australija, kurioje užfiksuota tik apie 7000 koronaviruso atvejų ir 100 mirčių, lyginant su 184 tūkstančiais atvejų ir 28 tūkstančiais mirčių JK, vienai stipriausių Europos futbolo lygų nusprendė ištiesti pagalbos ranką. Ir tai nėra tik fantazijos, sako agentas Gary Williamsas.

„Nuolatos apie tai diskutuojame su „Premier“ lygos klubais, kuriems ši idėja tikrai patinka. Man teko kalbėtis ir su valdžios pareigūnais, o jie taip pat atrodo entuziastingi.

Visi čia yra saugūs, o sąlygos švelnesnės: mes galime susiburti grupelėje po 10 žmonių, vaikščioti šalia vienas kito, paplūdimiai taip pat atviri. Per paskutiniąsias 10 dienų turėjome tik 4 patvirtintus atvejus“, – argumentavo Williamsas.

„Scanpix“ nuotr./Davidas De Gea dalija autografus viešėdamas Perto mieste
„Scanpix“ nuotr./Davidas De Gea dalija autografus viešėdamas Perto mieste

Birmingame gimęs agentas, bendraudamas su „The Sun“ patvirtino, kad pasiūlytai idėjai įgyvendinti jau turi vietinio politiko – senatoriaus Glenno Sterle'o – paramą.

„Su skaudančia širdimi mes matome, kas dedasi Anglijoje ir norime padėti. Pas mus naujų atvejų beveik neužfiksuota. Jei mūsų draugai tikrai atvyktų, jiems tereikėtų karantinuotis, o tuomet mėgautis futbolu. Pertas yra Australijos sporto epicentras“, – savo nuomonę dėstė senatorius.

Australijos Vakaruose įsikūręs miestas žino, ką reiškia priimti Anglijos futbolo gigantus. Praeityje tokie klubai kaip Londono „Chelsea“ ar „Manchester United“ jau svečiavosi Perte, kur žaidė draugiškus susitikimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai